0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tüfeği geçenlerde inceleme fırsatım oldu. gayet hoş bir tüfek neo ile neredeyse aynı görüntüde resimleri aşağıda buyrun siz karar verirn , tüfek kinetik sistemde çalışmakta, çift sistem değil, namlu; kep dahil olmak üzere tek parça halinde üretilmiş tüfeğin en ilginç yanı bu ayrıca klasik italyan tüfekleri gibi gayet rahat yüzlenebiliyor ata neo için iyi bir rakip olabileceğini düşünüyorum, fakat neo nun ilk çıktığındaki gibi artemislerinde icra yayları sert olarak geliyor tahminim kısa bir kullanımdan sonra düşük gram fişekleri neo gibi leblebi niyetine yer not: yakın zamanda kral silah fabrikasıda kinetik sistem tüfek üretecek bilgilerinize(tüfek şuanda prototip aşamasını geçmiş ve tse de fabrika üretime başladı yada başlamak üzeredir
Tüfeği geçenlerde inceleme fırsatım oldu. gayet hoş bir tüfek neo ile neredeyse aynı görüntüde resimleri aşağıda buyrun siz karar verirn , tüfek kinetik sistemde çalışmakta, çift sistem değil, namlu; kep dahil olmak üzere tek parça halinde üretilmiş tüfeğin en ilginç yanı bu ayrıca klasik italyan tüfekleri gibi gayet rahat yüzlenebiliyor ata neo için iyi bir rakip olabileceğini düşünüyorum, fakat neo nun ilk çıktığındaki gibi artemislerinde icra yayları sert olarak geliyor tahminim kısa bir kullanımdan sonra düşük gram fişekleri neo gibi leblebi niyetine yer not: yakın zamanda kral silah fabrikasıda kinetik sistem tüfek üretecek bilgilerinize(tüfek şuanda prototip aşamasını geçmiş ve tse de fabrika üretime başladı yada başlamak üzeredir. resimler acele ile cekildi. alacak arkadaşlar en azından fikir verebileceği kanatindeyim..saygılar rastgele
Geçenlerde bizim av bayisi arkadaş getirtmiş,orada gördüm.Fena değil orta sınıf bir tüfek ama bana göre bir Armsanın yerini tutmaz.
Sevgili Ferhat maşallah sendende birşey kaçmıyor ,mod olmak bölüm modu olmak böyle bişey .Tekrar maşallah
arkadasım ben arthemis otomatık tufek aldım ardından arkadasımda aldı 24 gr dan 50 gr kadar gonul rahatlıyla atabılırsın dedıler ama ben bugune kadar 3 kere fabrikaya gonderdım yayı sert dedıler agır sıkı at duzelır dedıler sıkıda problem var dedıler sıkı degıstır dedıler benım kullandıgım sıkı federal remıngton rc bp ve mke dır 24 gramdan 36 grama kadar hepsını denedım tufekte hıc randıman alamadım cok adi bir tufek sadece ben degıl tum arkadaslarım aynı konuda rahatsız olduk fısek sıkıstırma problemı ve fısek ıcınde ıken kapsule vurur patlamaz sıkıntısı bunlar alıp almamak sana kalmıs ben yandım sız yanmayın. antalyada avcıyım gormek ıstersenız benı arayın tufek nasılmıs atıs yapabılırsınız evde gıcır gıcır duruyor sopa niyetine kullanıyorum. 0544 542 14 11