İstediğim kamerayı hala yapamamışlar demek Vallaha görüntü ne kadar iyi olursa olsun. İnternette ne kadar böyle avda çekilmiş video izledimse zevk alamadım. Sanki tüfeği ben omuzlamışım ama doğru omuzlayamamışım gibi kafamı, boynumu çevirip, kıvırıp durdum Yine de hiç olmamasından iyidir.
Gözlüğe takılan kamera var diyorsunuz. O en iyisi olabilir. Veya bekleyelim Beretta bundan sonraki modelinde nasılsa tansiyon ölçer, kan tahlili, şeker ölçme cihazlarını da ekler nasıl olsa. Eh, bi düzgün kamera da eklerler en babasından
Drift kamerayı beğendim. Nasıl buluyorsunuz bunları bre. Vallaha bravo.
Aslında çekimi izleyemiyor olmanız normal çünkü tüfeğine kamera takılmış bir avcı normal zamana göre hareketlerini daha yavaş yapmalı, hareket ettikçe kamera titriyor ses hışırtılı, bozuk geliyor, vurduğu kuşunda sadece vurduğu anı görebiliyor, çünkü o heyecanla takip etmeyi unutuyor ben kamera takılıyken vurduğumda kuşu takip ediyorum önceleri acemice kayıtlarım oldu fakat yüzlerce kayıt dan sonra tecrübelerim bu yönde oluştu. gayet sakin ve yavaş hareket etmeye çalışıyorum. ayrıca yürüş gerektiren avlarda kamera kullanmamak lazım, zaten kullansakta dediğiniz gibi başınız ağrıtacak görüntüler çıkıyor ortaya yani bek avların da sorunsuz istediğiniz görüntüleri alabiliyorsunuz.
Gözlüğe takılan kamera şimdilik en iyisi fakat ben gözlük kullanma özürlüyüm takamıyorum bi türlü.
dediğiniz gibi "veya bekleyelim Beretta bundan sonraki modelinde nasılsa tansiyon ölçer, kan tahlili, şeker ölçme cihazlarını da ekler nasıl olsa. Eh, bi düzgün kamera da eklerler en babasından
saygılar rastgele