0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kumlucamızın yeni gözdesi olan leydiye ALLAH uzun ömürler vermesini diliyorum... İNŞALLAH CENGİZ ABİMDE UZUN YILLAR BOL AVLAR VURMAK NASİP EDER
tebrikler mükemmel ötesi bişey bu aşık olmamak eldedeyil bizdede var pointer ama leydinin yaptığının yarısını anca yapıyor.ki o bilebizi mutlu etmeye yetiyor Allah 2nizede uzun omürler versin avınız bol olsun
kendimi çita belgeseli izliyorum sandım bi ara maşallah
Abi bravo süper video olmus. Masallah leydiye.
Cengiz Beyköpeğiniz gerçekten mükemmel mest oldumavı bol ömrü uzun olsundarısı başıma
Cengiz sana tavsiyem bu köpegi kuş fırlatma makinası ile çalıştır kuşu fırlattıktan sonra köpege yatmayı ögrettinmi gerisi gelir.05322167657
cengiz kardeşim köpeğin çok güzel herşeyiyle bu köpekle biraz geniş arazi ve zikzak çalıştınmı inanki türkiye meralarında toz yutturursun rakiplerine böyle iyi koşan birdişi her zaman denk gelmez bu köpek bende olsa asla ava götürmezdim bu köpekle yarışırdım.ankaradan selamlar
abi bütün mesajları okudum video yu izleyen herkesiin gerçekden çok beğendiğini ve devamını istediğini gördüm... nasıl istemesinlerki bizzat kendim canlı şahit olarak video yu çeken kişinin benim olduğumu söylesem sanırım yeterlidir. bir çok kişinin çekim esnsında benim yerimde olmak istediğini suan duyar gibiyim... şöyle örnek vereyim bir futbol maçını tv den izlemek le aynı maçı canlı olarak stadın içinden izlemek arasındaki fark olarak düşünün.çekim esnasında leydi nin hızına yetişmekte epey zorlandım mübarek 4 nala gidiyor. inşallah bundan sonra yine cengiz abiy le birlikte sizlere güzel çekimler yapmak nasip olur.herkese selamlar
cengizim leydi güzel hareketler yapmış köpeğin koştuğu alan çok küçük, o dar alanda koştuğu için şanslısın sana tavsiyem köpeğini genis alanlarda koştur bir ikincisi video slayt resimlerini izledim ne kadar hareketli çekim alsanda köpeğinin fizik yapısı bir lavaro pointer gibi olmadığı için şu resmi yakalayamassın fizikçi olduğumuda unutma cengizim leydiden dahada güzel videolar bekliyoruz
cengiz abim cevremde bu kadar güzel köpekler olduğu için çok mutluyum ama emeğinin karşılığını alıyorsun sen onu bunu bırak leydiye konsantre ol hız tutkunu leydi değil .HIZ TUTKUNU CENGİZ AKKIN
Paylaşım için teşekkürler cengiz abi Allah nazarlardan saklasın maşallah
cengiz doğada hiçbir canlı ilk başladığı gibi işini aynı tempoda bitiremez bunu başarabilen hiç bir canlı yok leydii çok hızlı olamaz sadece hızlı olabilir oda aynı kategorideki köpekler ve senin gördüklerin arasında. çok hızlı olabilmesi için vücut yapısının eksiksiz olması gerekir bunların en başında gögüs yapısı kalça yapısı ayak basışı çok önemlidir.şu resimler arasındaki farkı gör bakalım bak bu dişi buda dişiyada ben söyleyeyim ön ayaklarının arasındaki bölgeya dikkat et bakalım bu bölge olmalımı olmamalımı diye bir araştır bakalımbak bu field trial bi köpek ( 100 metre koşucusu )bunlarında hangisi olduğuna sen karar ver