0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cengiz çalışmalarının devamını dilerim güzel görüntüler,Leydiyi bu yıl yarışma meraların da da izleme fırsatımız olacak heralde başarılar.Selamlar...
masallah..
CENGİZ ABİ LEYDİ MÜKEMMEL OLMUŞ...GÜN GEÇTİKÇE PERFORMANSI ARTIYOR,ÇALIŞMALARININ DEVAMANI DİLERİM........
araziye hakim ve arama stili gelişmiş bir köpek izledim.Cengiz avda ve meralarda her zaman aynı görüntü kalitesiyle yüzleşirsin inşallah.Yolun açık olsun...
Bu sitede biçok köpek gördüm ve izledim ama şuana kadar gördüğüm izlediğim en iyi pointer cengiz bey çok iyi bir kan elinize geçmiş kıymetini bilin alanyadan selamlar videoların devamını bekliyoruz...
cengiz çok iyi bir kan eline geçmiş kıymetini bil yeni videoların devamını bekliyoruz...
çok güzel hareketler maşallah.allah uzun süre avlanmayı nasib etsin..
Maşşallah cengiz gerçekten seyrederken büyük keyif aldım çok güzel ALLAH nazardan korusun
maşallah süper ALLAH nazardan saklasın paylaşım için teşekkürler
maşallah Leydi ye... emek verilen herşey güzeldir..
Cengiz insanın ömrü hayatına ortalama 5 köpek sığar derler...Senin eline çok iyi biri geçmiş umarım dahada iyileride geçer ...
Mükemmel bundan güzeli olamazCanabı ALLAH güzel günlerde avlandırmak nasip etsin canı gönülden selamlar