0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kolay elde edilecek görüntüler değil bunlar, öncelikle özveri ve zaman gerektirir. bu işte ne kadar ciddi ve kararlı olduğunu gösteriyorsun.yine murat AKGÜN farkını hissettirir tarzda bir video olmuş.başarılarının devamını dilerim. selamlar.
MAAŞALLAH.....mükemmel görüntüler,,,,
böyle güzel videolar yayınlandığı sürece hep ilerlemeye devam edeceğiz o yüzden sizi tebrik ederim bu tür çekimlere devam ARION ada maşallah
Bu iş gönül işi derler ya!gerçektende öyle ama....Bundan 4-5 sene önce bu tür kareleri görebilmek için dünyaca ünlü pointer sitelerine girerek tıklama rekoru kırardık!!artık güzel yurdumdada bu işi sıkı bir şekilde takibe aldık.Emeği geçenlere bizzat teşekkür ederim.Sevgili Murat Akgün;hepimiz biliriz ki bu işin hem madi hem manevi bir zahmeti var!Bu girşimlerinden ötürü seni canı gönülden tebrik eder,ulaşılmayacak başarılara imza atmanı temenni ederim..yolun açık olsun dostum.selamlar...
köpek süper emek çok başarılar...
Bu iş gönül işi derler ya!gerçektende öyle ama....Bundan 4-5 sene önce bu tür kareleri görebilmek için dünyaca ünlü pointer sitelerine girerek tıklama rekoru kırardık!!artık güzel yurdumdada bu işi sıkı bir şekilde takibe aldık.Emeği geçenlere bizzat teşekkür ederim.Sevgili Murat Akgün;hepimiz biliriz ki bu işin hem madi hem manevi bir zahmeti var!Bu girşimlerinden ötürü seni canı gönülden tebrik eder,ulaşılmayacak başarılara imza atmanı temenni ederim..yolun açık olsun dostum.selamlar... serkandan çalayım yazısını çok iyi
murat maşallah kardeşim yorum sayısıyla rekor kıracan böyle güzel bir köpeğe sahip olduğun için çok şanslısın
Maşallah Murat müthiş bir pointer Allah can pekliği versin Eskişehirden Selamlar
murat gercekten cok guzel bır poınter stıl ve hızı ayrıca egıtımı cok güzel senı tebrık edıyorum ınsallah cok guzel ıslere orıon'la ımzanı atarsın her sey gonlunce olsun kardesım
işte budur,bumudur budur.soluksuz izledim,allah nazardan korusun
murat kaç kere daha izlerim bilemiyorum eyhaftada anlattım hayranlıgımı sana çok güzel maşallah.
POINTER YALVAC MURAT AKGUN bir gun bu ismi AVRUPA meralarinda dergilerde gormek okumak dilegigle basarilarin her zaman olmasini temeni ederim bu goruntulere bakmak la doyamiyor insan BASARILAR GUZEL DOSDUM
ARION ARION ARION başka söze gerek yok herşey çok açık ve nettttt...saygılar selamlar
SEMEGHINI VALERIO Esemplare CAMPIONE RIPRODUTTORESemeghini Astra 1Semeghini Quan 1Semeghini Quarz 1Semeghini Querida 1Semeghini Quita 1Semeghini Ultra 1Arion da soyundaki pointerler gibi iyi bir damızlık olucaktır inşaAllah...sevgilerimle
grenda cerca yunanistan 2009 Bul San Mareta M Stelios Apostolakos CQN
Muratım gerçekten süper çok hoş ve fermaları da bi okadar güzel inşallah onunla nice avlar yaparsın selamlar ANKARA dan
söze ne hacet görüntüler her şeyi söylüyor maşşallah abi
avrupa videolarından iyi olmuş gördügüm en güzel fermalar maşallah
söylenecek söz yok; kaliteli köpek, kaliteli video, kaliteli eğitimin bir araya gelmesi.
Genelde yurtdışında çekilen benzer videoları seyredip iç geçiriyorduk emeklerine sağlık çok güzel görüntüler.
İZLEMEYE DOYULMAYACAK NİTELİKTE BİR VİDEO.. İZLEDİKÇE İZLEYESİ GELİYOR İNSANIN. MAŞALLAH ARİONA.. kaliteli köpek, kaliteli video, kaliteli eğitimin bir araya gelmesi.....
maşallah köpek kusursuz ama bukadar güzel bir köpeğe güzel bir eş bulmanız dileğiyle ve türkiyeye böyle kanları kazandıran siz değerli arkadaşlara tşk etsek azkalır. başarılar..tüm pointer meraklılarına başarılar.
bu yoruma katılıyorum
MURAT AKGÜN gönlüme taht kurmuş bir dost ve profesyonel üretici.Yakında BGden siparişler başlarsa çok büyük bir sürpriz olmaz.Elimden ne geliyorsa MURATIM için ne yapsam az dır.Başarilarin en büyüne laiksin kardeşim.SAYGILAR.
murat tekkelimeyle muhteşem kardeş kardeşime yakışır saygılar
hız,stil,adrenalin,heyecan herşey var.İnsanın izledikçe heyecanı artıyor süper br köpek.maşallah