0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
murat abi gerçekten emeğinin karşılığını alıyor gibisin tebrikler. tekrar pointere döncek gibi hissediyorum kendimi sayende.
POINTER YALVAC MURAT AKGUN bir gun bu ismi AVRUPA meralarinda dergilerde gormek okumak dilegigle basarilarin her zaman olmasini temeni ederim bu goruntulere bakmak la doyamiyor insan BASARILAR GUZEL DOSDUM
maşallah kardeşim nazar değmesin emeklerine sağlık türkiyemizde böyle güzel kanları görmek gerçekten guru verici muratcım seni adapazarı mera yarışmasına bekliyorum sakaryaya 8 mayısta ona göre
MURAT ABİ, ARION TÜM TÜRKİYEYE HAYIRLI OLSUN HAKİKATEN MUHTEŞEM BİR KAN. HERKESİN ELDE ETMEK İSTEDİĞİ NADİDE BİR POİNTER. EMEĞİNE SAĞLIK MURAT ABİ
maşallah maşallah maşallah
MÜKEMMEL GÖRÜNTÜLER..... ARION KESİNLİKLE ÜSTÜN KALİTE BİR POİNTER MAŞAALLAH....HAYIRLI OLSUN....SELAMLAR....
Murat abi eline sağlık çok güzel görüntüler bunlar görmekten gerçekten mutluluk duyuyorum bu işi layıkıyla yapan insanların başında gidiyorsun buna inan emeklerinin karşılığını alman dileklerimle saygılar
kırk binker maşallah harika
kardeşim soyleyecek soz kalmamış zaten yazılan yorum sayısı gosteriyor maşallah maşallah ikini ze de nazar değmesin...arion show super izlerken sarhoş eder adamı....
en çok bu yorumu begendim anlatmak istediklerimi kadir bey söylemiş avrupa videolara 10 basar bu video , bu güne kadar hiç bir köpek beni bu kadar etkilememişti dogrusu .