Gönderen Konu: KÖPEK ÇALINMALAR GÜN GEÇTİKÇE ARTMAYA BAŞLADI  (Okunma sayısı 2956 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ender GİRGİÇ

• *

Sevgili arkadaşlar köpek çalınmalar son zamanlarda artış göstermeye başladı köpek hırsızları zannedersem sitelerden bunları takıp edip köpek çalmaya başladılar bunlara nasıl dur diyebiliriz acaba?

Ender GİRGİÇ
1971-İSTANBUL
0543 457 92 99

ŞAMPİYON PARİS

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Ynt: KÖPEK ÇALINMALAR GÜN GEÇTİKÇE ARTMAYA BAŞLADI
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2011, 23:15:36 »
Ender bey çalanlar kadar alanlarda da suç var !
Hangi avcı anasını babasını görmediği bilmediği köpeği alır, yada tanımadığı bir adamın sözüne güvenip nasıl alır !
Bu konuda hepimiz çevremize dikkat etmeliyiz,

öğrendiğim kadarı ile genelde köpekleri 18 yaş altı çocuklara yada tinerci çocuklara çaldırıyorlar yakalasınızda sonuç alamıyorsunuz :(
köpekleride komik paralara satıyorlar,

Bir avcının köpeğini çalmanın ne demek olduğunu bilseler aslında buna cesaret bile edemezler :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2011, 23:23:59 »
bunların kesinlikle bulgaristan baglantıları vardır...facebookta pointerclup ü kurdum,bulgardan bir türk beni kafalamaya çok ugraştı...kaçtane köpegin var nerde oturuyorsun..senin tanıdıgın çoktur..biz daha çok av bilen domuzcu kopoy arıyoruz..tanıdıklarında varsa 10-15 tane bile alabiliriz iyi paralar veririz,varsa arkadaşlarımız gelip alsınlar nakliyesi bize ait vsvs....bende kopoy uda domuz avınıda bilmiyorum..birtane köpegim var oda satılık degil dedim...baktı bende bir numara yok birdaha mesaj atmadı.....çalınan köpekleri bir araya toplayıp dışarı kaçırıyorlar benim tahminimce....dikkatli olmak lazım....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Muhammet KALYONCU

• *
  • Bursa/Nilüfer
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2011, 23:35:06 »
Buna bende katılıyorum heryerde kayıp ilanları köpeğim çalındı konuları görüyorum daha bugun konuştuğum sitemiz üyesi Oktay Sönmezin ankarada seter köpeği çalınmış.
Ezanları duyduğunda,şükretmeyen bir gönül taşıyorsan...Yüreğine bir selâ oku...
Muhammet KALYONCU / Bursa Nilüfer
[email protected] / 05384584337
https://www.facebook.com/kuluckalik.yumurta.satis
www.kuluckalikyumurtasatisi.com

Çevrimdışı Aşur ÇOBAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2011, 15:23:54 »
gerçekten ankarada bu köpek hırsızlığı bir hayli fazla..benim sizlerde biliyorsunuz 2ay ara ile iki köpeğim çalındı...2 sene öncede 2 tane seterim..bir şekilde öğreniyolar..yerlerini..özellikle son zamanlarda çok arttı..adamlar benim köpekleri demiri kesip çaldılar düşünün artık..bu kadar cesaretliler..birde hurdacı ve sütçülere mahalle arasında dikkat..yerleri onlar tespit ediyolar duyduğuma göre...bir başka duyuma görede çalınan köpekler en az 3 kere yer değişiyormuş..sonra bir kısmı birol abinin dediği gibi yurt dışına çıkıyor ve oradan ülkemize tekrar secereli olarak satılıyormuş...ayrıca tuncay beyin dediği gibi biz avcılar ne olduğu beli olmayan..kimden olduğu belli olmayan köpekleri almazsak bir nebze bu işlere de dur deriz...çünki maddi değerler olmassa bu işlerin bir nebzede olsa önüne geçerler...ben artık dua ediyorum inşallah bir gün merada ben veya arkadaşlarım köpeğime rastlarlar......saygılarımla
Aşur ÇOBAN
1975 ANKARA 0532 426 92 34

ücretsiz resim barındırma

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • *
  • YALNIZ KURT 57
« Yanıtla #5 : 24 Mart 2011, 15:57:21 »
Bnede acık adres var ah gelselerde alsalar :D Olurya insanlık hali gaza gelirler falan :D

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı Ali UZUN

• *
« Yanıtla #6 : 15 Ekim 2011, 21:40:58 »
2 sene önce ümitköyden Alman kurt(çoban) köpeğimiz çalındı 2 yaşında full eğitimlidi adamlar alan koruma yapan köpeği çaldılar(demekki dersleri almamış yada asmış:) ) 1 ay sonra jandarma aradı Ankaralılar bilir Aydınlıkevlerde
2 katlı eski bir binanın ikinci katına götürdüler takriben 20 köpek vardı ama bizim eşşolueşşek yoktu içlerinde cinsini bilmediğim hatta görmediğim köpekler bile vardı içlerinde
adamlar insan kaçakcısı gibi çalışıyolar  çok organize çok profosyonel, meslek yapmışlar
çok beddua ettim çok s..düm çok aradık ama malesef..
şimdi kopoyların kapısında iki tanede piskopat buldog nöbet tutuyo ama hırsıza oda boş gerçekten can sıkıcı bir konu
başına gelen bilir..
Ali UZUN
1977 ANKARA
mirali
Türk'sen öğün...Değilsen itaat et
kuzey en kuzey Arhavi..
TB2CZY

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
« Yanıtla #7 : 14 Kasım 2011, 01:27:53 »
Yav köpeği çalmaya tenezzül edecek kadar düşen birine adam denirmi hiç yavv.Köpeği kim çalar toplumda itibarı olmayan,Türk parasıyla 5 para etmeyen deyyuslar çalar. >:(
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut