Osman güle güle kullan
bende otomatik kullanırken poze'ye geçiş yapanlardanım
gerçi otomatik tüfeğimi hala çok severek kullanıyorum ama, çok araştırarak (kendimce riske de girerek) kral'ın pozesini aldım, ama senin tüfekten farklı ...siyah ördek işlemeli modelinden dipçikte işleme yok..neyse asıl sormak istediğim ben tüfeği internetten görmeden aldım, ama daha ilk incelememde kundağın altındaki mandalın üstünde kullanılan kromaj hafif dökülmüştü, aynı şekilde kromjın kalktığı birkaç yer daha vardı.
Dipçik ve kundağın ağaç kalitesi için çok fazla bilgim olmadığı için birşey söylemem ama parlak vernikle güzel görünüyor derken daha dikkatli baktığımda bazı yerlerinde vernik tükenmez kalem ucu kadar kalkmış ve patlama olduğunu gördüm, bir iki kere de sellektör tutukluk yaptı..ama genel olarak enjektörlerinde herahngi bir probleme rastlamadım, üst bantta herhangi bir yamukluk yok ve kışın elime geçtiği için sürekli 36 gr. fişek attım hiç tutukluk yapmadı.. bende görselliği çok önem veren birisi olmadığım için bunları göz ardı ettim.şimdi diyeceksin ki kardeşim bunlara bana niye söylüyorsun..sadece merak ettim acaba ben mi çok incelemişim yoksa genel olarak bu söylediklerim işçilik kalitesinin bir göstergesi mi?
Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
rastgele...