ilk defa bu yıl başıma gelen bu olayı tartışmaya açmak istiyorum.
bu sorun kesinlikle önemli bir sorun nedendir bilemiyorum yeni sezona başladığımız antremenları sıklaştırdığımız bu günlerde atış yaparken doğru kaynak ve bütünleşme yapamadığımı farkedip bu konuya dikkat ederek çalışıyorum.
yani tüfeği omuzuma koyduğumda plakayı isteyeceğim zaman öncelikle kaynak sağlamlığına dikkat edip istedikten sonra önce plakanın çıkmasını bekleyip sonra start vermeye özen gösteriyorum tafsiyem sizlerinde buna dikkat etmesi.
zaten bu dönemde genelde yaşanan üst atma ve sıçrama sorunu olur.
bu durumda atıcı gemelde tüfeğine veya fişeğine hata bulur tam tersine bana göre biraz zaman ve antreman
ile bu sorunlar aşılacaktır.
fişeğe suç bulmak hiçte doğru değil bilakis her zaman attığınız fişek markası ve modelini değiştirmek sizi daha farklı yanlış yöne çekecektir ve sürekli soru işareti yaratacaktır.
aynı fişeği ve aynı modeli devem edin bunlar geçici sorunlar.
bence starttan sonra siwing hareketinizi hızlandırın üzerinizdeki uyuşukluğu atın seri atış yapın.
üst attığınızı düşünüyorsanız ayarı aşağı çekmeyin geçen yıl hangi ölçüde atıyorsanız yine aynı şekilde atmaya devam edin.
bol bol anreman yapın formda olduğunuzu düşündüğünüz an antreman sıklığını azaltın fazla yükleme yapıp boğmayın ,monotonlaştırmayın.
özlemle özleyerek atın bıktırdığınız zaman heyecan kaybolur zevki kaçar.
teçhizatınızdaki eksikleri doğru bir şekilde tamamlayın dostlarınıza danışarak alışveriş yapın.
herkese rastgele.