valla ercan usta ben bayide bi çifte gördüm enjektörlü işçilik çok hoşuma gitti artı hafif işlemeler mobil şok lu v.s baya inceledim silahı dedim bu ne yapımı genç huğlu dediler baya şaşırdım tüfeği denedim 4 kutu fişek attık çok güzel yüze geliyo ve enjektörde hiç sıkıntı yapacağa benzemiyo çok güzel çalışıyo yanlız sistem olarak farkılı yüksek teknoloji var silahta belli
ben denedikten sonra ve silaha çok meraklı biri olaraktan araştırmalarımı yaptıktan sonra bir tane enjektörlü sellektörlü mobil şok lüx modelini sipariş geçtim gerçekten beni etkiledi . genç huğlunun patronları ile de tel de konuştum kafama takılanları bir bir sordum çok anlaşılır bir şekilde ve mantıklı izahlar yaptı teknolojilerini anlattılar ve her iki lafından birinde şu cümleyi kuruyordu amacımız para kazanmak değil türkiye ve yurt dışında güvenilir bir marka olmak için bu kadar yatırım yaptıklarını açıkladı açıklamalar ve sorduğum soruların cevapları beni fazlası ile tatmin etti . şimdi sezon açılacak deneyecez bakacaz ama ben kendi adıma konuşuyorum yanılacağımı sanmıyorum .
umarım yardımcı olabilmişimdir saygılar .