eline sağlık alparslan,gerçekten çok güzel bir sunum olmuş. ama bak şimdi ben sana bir iki dost tavsiyesi vereyim! şimdi senin bu alemde düşmanların çoğalır,filko kötü köpek olur! sana abi niye o paraları verip bu köpeği aldın diyen sahte suratlı dostların olur!ama sen de şunları aklından sakın atma ki filko kendisini hem avıyla hemde damızlık kalitesiyle ispatlamış bir pointerdir! bir şey birdefa olur sa tesadüf,2 kere olursa şans olabilir! ama aynı şey 3. kere oluyorsa bunun adı istikrardır. filko istikrarlı bir şekilde dudak ısırtacak güzellik ve kabiliyette yavruları farklı dişilerde verme becerisini göstermiş bir damızlıktır. filko gitti buralardan ama benim etrafımda eşimde dostumda hemen hemen çektiğim bütün dişilerden aldığım yavruları var. hepsi de birer av makinası oldular! filkodan yavru alıpta avcı yapamıyan arkadaşlar varmıdır bilmem ama yapamadılarsada,kendi avcılıklarını sorgulasınlar! ülkemize çok güzel köpekler gelmiştir ama hiçbirinin verdiği yavrular filko yavrularının istikrarını ve başarısını yakalıyamamışlardır! ve eminim daha çok uzun yıllar bu ülkeye çok güzel yavrular kazandıracak bir damızlıktır filko.!!!! buluttan alınmış oscarlar, lucky ler,grant lar,selçukta bu yaşında kekli efsanesi olmuş rita lar .mimar nuri beyin köpeğinden alınış boss lar,coffi ler, pandalar, zeynadan alınmış yavrusu lindalar, zeynanın yavrusu henüz elimden yeni çıkardığım daf lar,daha hatırlıyamadığım farklı dişilerden alınmış birçok yıldızın babasının sahibi olmanın gururunu yaşa alparslan kardeş.
ben bu işkeri bıraktım,kendime 2 tavşancı kopay aldım,birde dünyalara değişmiyeceğim pointerim bulut kaldı elimde. diyen varsa içinden barış kasaboğlu neden sattı köpeği? tamamen duygusal:)) ama dünyalara değişmiyeceğim kızım bulutu da hayatı boyunca sadece filkoyla eşliyeceğim bundan sonra! bu da benim köpeğinin damızlığına duyduğum güvenin göstergesidir. eskiden sahibiydik,yakında dünür olarak görüşmek üzere.koca oğluma iyi bak alparslan. o bu ülkedeki bazı şişirilmiş balon damızlıklardan değildir. tekrar hayırlı olsun.