Gönderen Konu: benden neden ayrılmıyor???  (Okunma sayısı 4745 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yusuf KURT

• *
benden neden ayrılmıyor???
« : 20 Şubat 2011, 16:16:38 »
selam avcı abilerim sizlere öncelikle rastgele.. benim 8 aylık köpegim avda  yanımdan ayrılmıyor fakat köyde usta köpekle onu saldıgımda kendi başlarına beraber dağa gidiyorlar bu neden kaynaklanıyor ?? geçen  ava gittigimde usta köpek domuzu buldu  bogazda sarıyor köpek onu duymasına rağmen hiç yanımdan ayrılmıyor ?? şimdiden yarıdımlarınız için teşekkür ederim ..
Yusuf KURT
1990 MANİSA

Çevrimdışı Ercan ELER

• *
  • şimdi değilse bir daha asla an beni..
Ynt: benden neden ayrılmıyor???
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2011, 12:52:50 »
Sevgili Yusuf bu konuda yorum yapabilmemiz için senden istediğim ayrıntılarıda ilanına eklersen avcı arkadaşlar tecrübe ve deneyimlerini paylaşacaktır.. Köpeğinin cinsi, ırkı, ve anne babasının avcılık durumları nedir bunlari paylaşirsan sevinirim.. Görüşmek istersen tel numaram.. 0506 508 55 55
saygılar..
Ercan ELER
1975
SAMSUN

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2011, 12:59:06 »
sevgili genç kardeşim yanılmıyorsam köpeğin domuzcu tavşancı bir köpek

köpeğin kendine güveni daha tam değil zaman yaşı ilerledikçe kendi kendine açılacaktır iyi bir usta köpek iki yaşlarında kendine gelir erğeki çok çabuk kendine güven gelmesini istiyorsan ya hep ayni meraya sal yada köpeğini geceleri meraya sal çok kısa zamanda farklılık görekcesin 

köpeğinle mutlu olman dileğile  rastgele
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Yusuf KURT

• *
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2011, 13:44:12 »
Ercan abicim köpeğim dişi, ırk kopay annesi babası usta tavşancı
Yusuf KURT
1990 MANİSA

Çevrimdışı Ercan ELER

• *
  • şimdi değilse bir daha asla an beni..
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2011, 12:31:55 »
Sevgili Yusuf Kardeşim,

Öncelikle av köpeklerinden gerekli verimi alabilmen için yaş ve yapı karekterinin oturması gerekir, bu durum dişi köpeklerde daha erken gelişir,  ulvi kardeşimin dediği gibi köpeğin dişi hemde yaşı genç kendisine olan öz güveni oturmamış tavşan avında usta köpeklerle oynağa salabilirsin 2-3 kez av gördüğünde usta köpeklerle gittiğinde hem görevinin farkına varacaktır, hemde kendine güveni gelecektir. Ama sana anca yeni sezona av yapar, bol bol eğitim vermen gerek, acele etmene gerek yok, ikincisi kopoy köpeklerini yaşına girmeden domuza salınmasını asla uygun görmüyorum bu benim şahsi fikrim, çünkü köpek toy olduğundan ya hayatından oluyor yada domuz darbesinden korktuğundan birdaha domuz avına gitmiyor kendine olan güveni kayboluyor.. Bilgilerine saygıyla sunarım.. Hoşçakal..
Ercan ELER
1975
SAMSUN

Çevrimdışı Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU

• *
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2011, 16:23:55 »
Köpeğini geceleri yürüyüşlere çıkar,çok faydası olur.
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Yusuf KURT

• *
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2011, 11:40:18 »
yorumlar için cok teşekkür ederim emin olun verdiginiz bilgileri uygulayacagım
Yusuf KURT
1990 MANİSA