Gönderen Konu: LÜTFEN YARDIM....EDİN....  (Okunma sayısı 2844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa YILDIZ

• *
LÜTFEN YARDIM....EDİN....
« : 18 Şubat 2011, 12:56:24 »
POINTER CİNSİ KÖPEĞİMİN SAĞ GÖZÜNÜN İÇ KISMINDA ET ÇIKINTISI VAR BİR TÜRLÜ GEÇMİYORRR NE YAPMAM GEREKİYO 3 ÇEŞİT İLAÇ KULLANDIM Bİ FAYDA GÖREMEDİM..YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SAYGILAR...
Mustafa YILDIZ
1987 KONYA-BOZKIR

Çevrimdışı Mustafa ÇEKKAŞ

• *
Ynt: LÜTFEN YARDIM....EDİN....
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2011, 01:12:57 »
oncelıkle selamlar ve saygılar kopegınızın yası ve yapısı normal duzeylerde ıse ve ılacları veterıner hekım tarafından uygulandıysa ve bır sonuc alamadıysanız en yakın arastırma hastanesını tavsıye edebılırım cunku bır et cıkıntısından bahsedılıyor amelıyat yuksek olasılık bence ..  gecmıs olsun
Mustafa ÇEKKAŞ
1987 MANİSA

Çevrimdışı Kadir MEMİŞ

• *
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2011, 07:30:46 »
Hasan kardes POINTER'lerde sik gorunen bi durum bunun sebebide cene yapisinin cok kalkik durumda et sikismasi diyorlar resminiz yok onun icin benim soyledigimin olmasi durumunda dokdorun amalyetle almasi gerekir gecmis olsun
Kadir MEMİŞ
1964-Greece/Kos

« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2011, 16:34:07 »
Konya Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesine müracaat, büyük ihtimal operasyon ve kesin çözüm.
Doç.Dr. Yunus ÇETİN (Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı)
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Burdur.

Çevrimdışı Mustafa ÖZTÜRK 06

• *
  • çıtak (nicelik biyere kadar sonuna kadar nitelik)
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2011, 00:31:43 »
foto olmadan yorum zor fakülte kesim çözüm
                                                                                                            mustafa öztürk 1982 Ankara kızılcahamam 0RH+

Çevrimdışı Volkan YOLCU

• Volkan YOLCU
  • Müdavim Üyemiz
  • Dürüst Olan Hep Kazanır...
    • İZMİR AV KÖPEĞİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2011, 00:52:12 »
sevgili mustafa pembemsi bir ete benzeyen birşeymi.eğer buna benzeyen birşeyse senlik yapacak bir durum yok mutlaka bir veterinere git.eğer o temizlenecek durumda ise kısa bir oparasyon yapılıyor ve dezenfe damlası yazar sana sabah akşam damlatırsın.ama ilerlemiş bir şeyse amaliyat şart ama bu değilki birdaha çıkmayacak.önemli olan ufak olduğunda fark edilirse sonuç verimli ama çok ilerlemiş olursa her an tekrarlama olasılığı ola bilir.mümkün olduğunca kaldığı yeri temiz tutmaya çalış.geçmiş olsun.
Volkan YOLCU
       İZMİR
0 505 632 39 73
              https://www.facebook.com/avkopegimcom

Çevrimdışı Ramazan DAL

• *
« Yanıtla #6 : 14 Kasım 2011, 22:46:20 »
3 gözperdesi yırtılması hafif nohutgibi göz köşesinde  gözde sulanma oluyor amaliyatla alınıyorbaşımdan geçti  amaliyatsonrası iyileşiyor  aldırmazsan göz aşırı sulanmadan dolayıkörolabiliyor
Ramazan DAL
1964 antalya