dostlarım sizlerinde başınıza gelebilir düşüncesi ile yazıyorum bu yıl atıcılık hayatımda 7.ci yılıma giriyorum
fakat antremenlara başladım hiç kendimde görmediğim çok kötü skorlar atıyorum .
ben biraz bu durumu av ile birleştiğine bağlıyorum av atıcılığı çok bozuyor atış yaptıkça skorlar yavaş yavaş
yükseliyor.
moralinizi bozmadan antremana devam edin ben öyle yapıyorum malum havalarda biraz soğuk gidiyor doğru şekilde odaklanamadığımı düşünüyorum birazda geç tetik düşürdüğümü görüyorum hepsi düzelecek .
bu arada fişek fiatları yükselecek tafsiyem bir an evvel ihtiyacınız olan fişeğinizi satın alıp bir kenera koyun.
ERDAL BEY bu fikrinize tamamıyla katılıyorum ,,avcılık ve atıcılık konusunda tüfek kullanmak hakikaten çok farklı ,,bu durumu bir çok kez bende yaşıyarak gözlemliyorum ,, öyleki trapta iyi skorlar atan bir insanın ,,avda tüm sezon boyunca doğru dürüst bir kanat dahi kıramadığını görünce durumu anlıyorsun ,, av atıcılığı ile plak atıcılığı arasında çok büyük farklar var ,, ava odaklanmış bir atıcı plak konusunda bazan epey bir bocalıyor,, tabiki işin en doğrusunu siz değerli üstadlardan dinlemek lazım.... SELAMLAR....