Gönderen Konu: pointer bulundu kaybedenler cepten değil site yoluyla msj atsınlar  (Okunma sayısı 2175 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail YILMAZ

• *
değerli avlak üyeleri 8 aylık civarında turhalda pointer bulundu kaybedenler  kaybettikleri köpeklerinin fotolarını mesaj yoluyla özelden atsınlar
sarı kafa erkek ve kimsede köpeğin resmini atmamı istemesin
unutmayalım yalancı sahipler mesaj atmasın
İsmail YILMAZ
1987-Burdur
0506 879 76 06
0 rh(-)

Çevrimdışı İsmail YILMAZ

• *
ayrıca köpeği ilk bulduğumda kedi kadardı çok aç kalmış ve sokak köpekleri tarafından çok boğulmuş yara bere içindeydi tam 5 gün arabada 1 günde otelde besledim köpek arabada 2 gün uyudu korkmaktan uyuyamamış,,,,
 20 gündür bende şimdi dana gibi oldu
kendini toplaması için marka wermiyem en kaliteli 5 mamadan biri olan xxxx markadan 1 kutu aldım ayrıca piriç ve yoğurtla besliyorum ve köpeğe iç dış parazit ve 7 li karma aşısı yaptırttım yeni karne çıkardım ama akciğerinde problem war veteriner muayene etti soğuktan akciğer sallantıda şimdi onun tedavisine başlanıldı işte böyle,,,,,
 köpek emin ellerde yani son 1 hafta içinde  sahibi çıkmazsa ilanı kaldırıp pointer bölümüne yeni ekürüm diye konu açacağım
İsmail YILMAZ
1987-Burdur
0506 879 76 06
0 rh(-)

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
sen o yavruyu haketmişsin..inşallah tüfekten korktugu için sahibi salmamıştır....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ergin DURU

• *
  • yorgun savascı...
kardeşim köpek cok sanslıymıs senin gibi birisine rast geldiği için...güzel davranısın için adıma tesekkür ederim...hayırlısı olsun...
Ergin DURU
1982 DENİZLİ

Çevrimdışı İsmail YILMAZ

• *
bugünde ilanı güncellicektim fakat zaman doldu ilan silineblir
İsmail YILMAZ
1987-Burdur
0506 879 76 06
0 rh(-)