Gönderen Konu: tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum  (Okunma sayısı 1806 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa ÇEKKAŞ

• *
tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum
« : 01 Şubat 2011, 00:03:01 »
Öncelikle tüm avcı dostlara merhaba ben lafı uzatmadan konuya gırıp bır an once yardım ve dusuncelerınızi almak ıstıyorum  27.01.2011 tarihinde 4.5 aylık kurzhaar cınsı kopeğimi araba carptı . Bunun sonucunda bı cok veterıner hekım arkadas (bulundugum sehırdekı) ölecegını soyleyerek onu olume terketmemı ıstedı.Fakat ben vazgecmeyerek dırendım ve baska bır veterıner hekım arkadasla gereklı tedavılerı yaptıktan sonra sag on ayagını alcı bezı yardımı ıle sararak alcıya aldık kırık dırseyın hemen uzerınde ama dırsekte degıl..ılk gunu atlattıktan sonra kendını toplamaya başladı.Hatta ole hızlı toplama asamasında kı tum ayagı alcıda olmasına ragmen yakın mesafeye attıgm aport tahtasını bıle getırıyor.Sızın tecrubelerınızden yararlanmak ıstedıgım konu ıse ayak tam olarak ıyılesıp eskıhalını alır mı ? Ve bırkac buyuğumden sunu duydum alcılama sırasında yaptgmız narkozun kopegın kokusuna zararı olabılır mı? kısacası eskı duzenını tutar mı ?
Mustafa ÇEKKAŞ
1987 MANİSA

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2011, 00:17:58 »
kırıklar tam karşılıklı kaynarsa zamanla normale döner...yalnız mümkün oldugunca az hareket etsin...iyileşmeye yakın köpek ayagındaki alçıyı sökmeye çalışacaktır ve tekrar ayagına zarar verebilir...elizabet boyunluk işe yarar...
narkozun hiçbir zararı olmaz...geçmiş olsun...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Deniz YILDIRIM

• *
  • yalana itiraz yok herkeze RASTGELEE
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2011, 00:35:37 »
benimde bildiğim kadarıyla köpeğin kokusuna hiçbir zararı olmaz abiciğim sadece birol abimin dediği gibi köpeğin kemiği kaynayana kadar fazla hareket ettirme aynı olay bnmde başıma  gelmişti sokak köpeğini araba çarpmış bende öyle düzelttim ayağını şimdi hiçbirşeyi yokmuş gibi koşuyor

Elektrik Teknikeri izmir/kiraz TEDAŞ 0554 732 32 33

Çevrimdışı Mustafa ÇEKKAŞ

• *
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2011, 12:41:34 »
cok tesekkur ederım saolun bılgılerınız ıcın veterıner hekım arkadas sardı alcıyı ve bez alcı kullandı yanı tam yapıssın dıe ınsallah normale doner ..
Mustafa ÇEKKAŞ
1987 MANİSA