20 cal. süperpoze 20ME modeli olması lazım. Geçen sene aldım. Enjektör, selektör, yarım çakmak, sabit şok 2-4, 71 cm namlu, 2600 gram son derece ergonomik, zaten vücuduma oturmasına vuruldum, hafif ve çok şık, ingiliz kundak. 20 cal özel huğlu çiftemi ağırlığından dolayı sattım. Yıldız yazın bıldırcın avında harikalar yarattı. Yormuyor, omuz çökertmiyor, kafa şişirmiyor. Vuruş harika. Eğer tetik korkuluğu ingiliz kundağa göre uzun yapılsaydı, namluda ızgaralı/soğutmalı değil tamamen kapalı bant olsaydı tüfek daha bir harika olurdu. Tabi yeni olduğu için dayanıklılığı hakkında bir yorum yapmayacağım. Aynı tüfeği kışın 1400 rakımlı yaylamıza karatavuk avına götürdüm. 7 no 25gr fiocchi fişekle avlandım. sonuç fiyasko. Ölü av düşüremedim. Demekki kış tüfeği değil. Ağır dolu da sevmiyor. Zaten 20 cal benim görüşüm keklik tavşan ördek tüfeği değil. Yaz avları için tavsiye ederim. Tüm arkadaşlar birer 20 cal yıldız çifte ya da sp aldık. Yazın memnunuz. Ha kışın ne oldu derseniz simson çiftemi çıkardım.!Her şey değişti.