Bence böyle bir seçim tamamen kişinin kendi zevkine ve tüfeğin kendisiyle olan uyumuna bağlıdır,yoksa mekanik olarak veya dayanıklılık olarak pek bi farkı olan markalar değil bunlar.browning diğer ikisine göre daha stilize ve modern görünümlü diğerleri daha klasik görünüşte,benelli diğer ikisine göre daha gösterişli ve daha itinalı yapılmış gibi,beretta finiş olarak yeterli seviyededir ama extra değildir benelli gibi,benim gözlemime göre iç parçaların finiş işlemi browninge göre daha itinalı berettada ama çalışma yönünden bir fark yok diye düşünüyorum.Hangisi görünüm ve tutuş olarak hoşunuza gittiyse onu alın bence,performans değişmez.
Şu da var tabi,browning iç parçalardaki iyi finiş edilmemiş gibi çapaklı gibi duran görünüm o parçaların talaşlı imalat olduğunu gösteren bir şey,beretta da ki çapaksız görünüm de o parçaların döküm olduğunu gösteriyordur belki,bunu anlayan birine sormak lazım(torna ustası ,tüfek ustası,dökümcü vb),talaşlı imalat her ne kadar döküm de aynı mukavemeti veriyor dense de veya verse de benim nazarımda daha makbul ve daha güven telkin eden,en önemlisi psikolojik olarak belki de daha olması gereken diyeyim bir imalat şekli.Tabi bilemiyorum beretta mekanizması döküm mü değil mi.