Gönderen Konu: yardım  (Okunma sayısı 2298 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan AKAN

• *
yardım
« : 18 Ocak 2011, 19:27:09 »
merhaba arkadaşlar biz 2 karakafa pointer köpeklerimizi çiftleştirdik ... doğan yavrular  çok karışık renk çıktı siyah beyaz kahve beyaz  sade siyah ve sütlü kahve renk yavrular doğdu bu durum normal midir  bilgisi olan varmi......?

« Son Düzenleme: 18 Ocak 2011, 19:33:26 Gönderen: Gökhan AKAN »
Gökhan AKAN
1978-Trabzon

Çevrimdışı Gökhan AKAN

• *
Ynt: yardım
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2011, 19:35:21 »
2 RESİMDEKİ KARA KAFAYLA ÇİFTLEŞTİ
Gökhan AKAN
1978-Trabzon

Çevrimdışı Mustafa ÇEKKAŞ

• *
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2011, 09:06:27 »
öncelıkle merhaba egerkı kopegınız cıftlestıkten sonra bır baska kopekle ıkıncı bırkez bırlesme yapmadıysa yanı kızgınlık donemınde sadece sızın cıftlestırmek ıstedıgınız erkekten baska erkek kopek ıle cıftlesmedıyse anne yada babanın dedenın yanı kısacası atanın soyundan gelen bır yavru olma ıhtımalı var fakat kızgınlık donemı gecmeden sızın erkek kopegınızden harıc bır baska erkek kopek ıle cıftlesmıste olabılır bu mumkun ve yavrular ona da cekmıs olabılır...
Mustafa ÇEKKAŞ
1987 MANİSA

Çevrimdışı Mustafa ÖZTÜRK 06

• *
  • çıtak (nicelik biyere kadar sonuna kadar nitelik)
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2011, 00:54:21 »
ne güzel solit yavrular olmuş anne veya babanın ırkında solit olabilir başka köpekle çiftleşmediğinden eminseniz kahve yavru normal kara kafalardan ciger çıkıyo büyüyünce görmek en mantıklısı
                                                                                                            mustafa öztürk 1982 Ankara kızılcahamam 0RH+