Gönderen Konu: YOLDA ÇARPILAN KÖPEK  (Okunma sayısı 1993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakdan ÖZSOY

• *
YOLDA ÇARPILAN KÖPEK
« : 17 Ocak 2011, 16:12:59 »
Arkadaşlar merhaba
Biraz komikmi olacak bilemiyorum ama teçrübeli arkadaşların bilgisinden yararlanmak istiyorum
benim ve oğlumun çok sevdiğimiz  İngiliz setter kulakları kahverengi kendisi beyaz güzel bir köpeğimiz vardı adı  Tom yaklaşık 2 hafta önce yolda çarpılmış malesef ölüsünü bulduk Çok üzüldük şimdi bile saldığım için kendimi suçluyorum
Herzaman ava gidemediğimiz için günlük bir iki saat koşsun diye salıyordum koşturup yoruyordum hayvanı Malesef tek tük araç gecen bi yol var evin yanında orada çarpılmış
Sokak köpekleri kolay kolay çarpılmıyor ama eminimki bi çok arkadaşımında köpeği çarpılmıştır Benim asıl sizlerden öğrenmek istediğim bağlamak kafes içinine almak dışında tekrar köpeğim olursa bu hayvanı araçtan korkutmak yada bi şekilde çarpılmamak için nasıl eğitirim  :-[ ???

Hakdan ÖZSOY
1972 serik/ANTALYA
05327280789

Çevrimdışı Mustafa ÇİL 43

• Çobanoğlu 43
  • *
  • pointerin başkenti EMET
    • Av Keyfiniz Burası
Ynt: YOLDA ÇARPILAN KÖPEK
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2011, 03:55:08 »
  haktan abicim selamlar

tekrar köpeğinizolursa şayet bir günn,,özelliklede yavrudan siz bakacak olursanız,,köpeğinizi yavruluğundan itibaren,,zincir ile beraber mümkün olduğu kadar caddelerde dolaştırınız,
  zamanla köpek aracların bile ne işe yaradığını ve onların kendine ne şekilde zarar verebileğini inanın zamanla algılamaktadır.
  çevreyi iyi öğrenen bir hayvan,,,o çevrede ne tür zarar ve tehlikeler ile karşı karşıya olduğunuda sizden öğrenecektir.

Çevrimdışı Gürkan KAYA

• *
Ynt: YOLDA ÇARPILAN KÖPEK
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2011, 22:41:51 »
bizim burda barış adında bi alman puanteri var üst geçitten geçiyor:D en güzeli yolda köpekle dolaşmak zaten tehlikeli olduklarını yanından geçtikçe anlıyacaktır zamanla ve yolu bilir temkinli yaklaşır.
Gürkan KAYA
1982 kocaeli-karamürsel