Gönderen Konu: LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN PSİKOLOJİM BOZULDU....  (Okunma sayısı 3117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa YILDIZ

• *
s.a Abilerim ustalarım.1 yaşında erkek yaşında bi poınterim var ve bana bu sezon geldi ve herhafta ava götürdüm aportu iyiydi ferma yeni yeni yapmaya başladı.ama bu haftaki avımda vurduğum kekliğin kokmasın diye iç organlarını çıkartmıştım ve hiç yapmazdı ama nedense  haberim yokken yemiş.bi baktım organlar yok.ama köpeği ava aç götürmüştüm.lütfen bana yardım cı olun çok canım sıkıldı ne olur ve ne yapmam gerekiyor köpek bozulurmu...??????
Mustafa YILDIZ
1987 KONYA-BOZKIR

• *
Ynt: LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN PSİKOLOJİM BOZULDU....
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2011, 16:07:49 »
Abi ciddimisin yaaa....daha önce hiç köpek beslemedim bu ilk tecrübem böyle oluncada moralim çok bozuluyor.yorumun için tşk.ederim...ne bileyim sorduklarım hep bozulur felan dedi...???
Mustafa YILDIZ
1987 KONYA-BOZKIR

• *
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2011, 16:10:41 »
moralimi çok bozdular....
Mustafa YILDIZ
1987 KONYA-BOZKIR

Çevrimdışı Ethem EYİLER

• *
  • HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.MEKANI CENNET OLSUN
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2011, 16:37:49 »

Vurulan avların bağırsaklarını yiyen köpekler ileride başka dışkılarıda yemeye başlar ve iç parazitlerin oluşmasına neden olursunuz.

Tekrar yemeye yeltenirse sert bir şekilde engel olun.Bir sefer yemesiyle bozulmaz ama bu tip davranışlar köpeğin sağlığı için pekte iyi deyildir.(dışkı yiyen köpeğin ağzından yenen av içinize nekadar siner ki? )

Ava gitmeden birgün önce sabah akşam iki öğün köpeği beslerseniz sabaha açlığını bastırmış olursunuz.Sağlıckla kalın.
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 16:40:29 Gönderen: Ethem EYİLER »
ethemeyiler

antalya 1968

Çevrimdışı Mustafa ÇİL 43

• Çobanoğlu 43
  • *
  • pointerin başkenti EMET
    • Av Keyfiniz Burası
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2011, 04:01:17 »
ne oldu mustafa köpeğin bağsakları yedikten sonra vurduğun bütün kuşları yemeye mi başladı.
  bende bunu merak ediyorum doğrusu

Çevrimdışı Salih CANDIR

• *
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2011, 15:10:47 »
mustafa merak etme hiç bişey olmaz bu nedenden dolayıda moral bozulmaz aslında sorunun cevabını kendin vermişsin bundan sonra köpeğini kesinlikle aç şekilde ava götürme çünkü kuş köpekleri iz sürücü köpekler gibi değildir avı vurduktan sonra kafası iç organları ayakları av yerinde yedirilmez iz sürücü köpekler için aslında bu bile yanlıştır iç organlarda parazit olduğu için köpeği her an hastalandırabiliriz. bundan sonra yapacağın köpeğini kesinlikle ava aç götürmeyeceksin ve istersen avının ayaklarını ve kafasını pişirerek verebilirsin kesinlikle çiğ olarak vermiyeceksin
« Son Düzenleme: 29 Mart 2011, 15:12:15 Gönderen: Salih CANDIR »
Salih CANDIR 1984 ANTALYA

DİA