Gönderen Konu: toplu tüfek atışında köpeğin korkması  (Okunma sayısı 2966 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa AKA

• *
toplu tüfek atışında köpeğin korkması
« : 31 Aralık 2010, 13:59:28 »
arkadaşlar bir hata yaptım nasıl düzelte bilirim 20  aylık dişi pointer köpeğim var arkadaşların tırap atışları vardı bu yaz bende köpeğimi gezmeye götürdüm seri bir şekilde tüfek atışları sonrasın da köpek korkmaya başladı hemen oradan uzaklaşdım çarşamba günü av sonunda arkadaşlar havaya birkaç tüfek atdılar birde bakdımki benim köpeğim kaçmış aradık peebırın sesi gelmeye başladı pusmuş çağırdım önce gelmedi daha sonra geldi,fermada tüfekden kormuyor avı alıp gelir yanaında gezerkende havaya tüfek atıldığında saçmaların kokusuyönüne gidim aramaya başlıyor ozamanda korku yok sadece  yanaında seri tüfek atışlarda oluyor bu korkuyu nasıl giderebilirim vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekur ederim
Mustafa AKA
1960 Yenice ÇANAKKALE

Çevrimdışı Mustafa ÇİL 43

• Çobanoğlu 43
  • *
  • pointerin başkenti EMET
    • Av Keyfiniz Burası
Ynt: toplu tüfek atışında köpeğin korkması
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2011, 04:06:00 »
  köpeğiniz ile meraya çıktığınızda mümkün olduğu kadar ekibinizden uzak geziniz,,ve size tavsiyemdir,,balıkçılık falan varmı bilemiyorum ama,,sessiz ve karanlık bir ortamda köpeğiniz ile yalnız kalınız ,,,köpeğiniz sizden başkasına gvenmeyecektir bu sayede,,
sizin sıkıntınız genellikle ilkk kez ava çıkan ve yeni yetişen yavrularda görülür,özellikle
ava giren avcı dostlar seri bir atışla özelliklede köpekleride yanında ise gereğinden fala sert ve sıkça patlama sesi duuyarlar,,işte bunun için bu tür sıkıntılar sadece trap atışı sket atışı ve teyb avlarında yaşanır,,atlatılamayacak sıkıntılar değildirler...
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2013, 22:30:22 Gönderen: Tuncay KANDEMiR »

Çevrimdışı Mustafa AKA

• *
Ynt: toplu tüfek atışında köpeğin korkması
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2011, 23:35:09 »
verdiğiniz bilgileriçin teşekürederim
Mustafa AKA
1960 Yenice ÇANAKKALE

Çevrimdışı Mustafa ÇİL 43

• Çobanoğlu 43
  • *
  • pointerin başkenti EMET