Gönderen Konu: usta avcılar lütfen yardım edin  (Okunma sayısı 3850 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yusuf KURT

• *
usta avcılar lütfen yardım edin
« : 21 Aralık 2010, 18:15:34 »
köpeğim 7 aylık sık sık ava götürüyorum usta köpeklerle salıyorum 15 metre gittikten sonra cok hızlı bir şekilde geriye dönüyor ve daha sonra arkamdan ayrılmıyor napmam gerekiyor ?
Yusuf KURT
1990 MANİSA

Çevrimdışı Ümit BERBEROĞLU

• *
  • hemşinli
Ynt: usta avcılar lütfen yardım edin
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2010, 19:03:43 »
vurulan avı ısırsın ondan sonra değişebilir,tüm köpeklerin av kovacakları diye bi kanı yok.fazlada ısrar etmenizi tavsiye etmiyorum.
Ümit yaşar BERBEROĞLU
1974 karasu

Çevrimdışı M.Kemal KESKİN

• *
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2010, 20:54:19 »
Yusuf bey, bol bol ava götür, mutlaka olacaktır. Yanınızda usta köpek olmasında fayda var.

Mustafa Kemal KESKİN
1957-İskenderun
0505 4577838

Çevrimdışı Halis TURGUT

• *
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2011, 13:41:12 »
ümit kardeş kopoyların çok güzelmiş yavrularsa bir tane ayır Allah nazardan saklasın
Bol avlar
Halis TURGUT
1973 ANKARA

Çevrimdışı Halil KAYA

• *
  • TÜRKLÜK KANIMIZ iSLAM CANIMIZ
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2011, 23:36:58 »
kani iyi ise urasderim yavru vardir 2 aylikken sesatar yavruvardir 7 aylik iken ava baslar sabir usta köpeklerle mutlaka ava cikar
Halil KAYA
1976-Ordu/Persembe

Çevrimdışı Yusuf KURT

• *
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2011, 16:35:40 »
yorumlarınız için teşekkür ederim köpegin babası e annesi usta tavşancı ben onu domuza alıştırmak istiyorum meraya götürdügümde köpeklerle gidip hemen geri geliyor orada 5 dk durdugum zamn kendi kendine benden acılıyor gidiyor durdugum yerden kıpırdadıgım zamn hemen geri  geliyor birde köpek havladıgı zamn cok heyecanlanıyor köpeklerin sesine gidiyor gibi yapıp geri geliyor
Yusuf KURT
1990 MANİSA

Çevrimdışı Şükrü DOĞAN 05

• *
« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2011, 15:56:15 »
merhaba yusuf bey; yavru yetiştirmek kolay iş değil hemen pesetmek yok. ilkönce çoğu köpek kalabalıkta av yapmaz genelde diğerlerinin izine gider hazırcı olur. köpeği yalnız götümeni ve avı kendisinin kaldırması onu daha da hırslı yapacaktır. sık sık ava götür bir gün olmazsa bir gün mutlaka sana yakın tavşan kalkacaktır.bu arada bir de yaralar veya vurursanız onu bigüzel boğdur kolay kolay elinden alma cinsinde varsa mutlaka av yapacaktır. eğer aslı nesli bozuk bişeyse de boşuna zaman kaybetme derim. avıonız bol olsun
Şükrü DOĞAN
1971 Taşova AMASYA