Gönderen Konu: BEAGLE  (Okunma sayısı 5594 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SELİM HAMZAOĞLU

• Ziyaretçi
BEAGLE
« : 17 Aralık 2010, 21:23:07 »
HERKEZE İYİ AKŞAMLAR VE BOL AVLAR  BÜTÜN FORUMU OKUDUM GÜNLERDİR ARAŞTIRIYORUM AMA BULAMADIM BEAGLE Yİ DOMUZ AVINDA KULLANAN YADA DENEYEN ARKADAŞLAR VAR MI? EĞER VARSA NE KADAR RANDIMANLI OLDUKLARINI YAZARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Çevrimdışı Cihan AKDOĞDU

• *
Ynt: BEAGLE
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2010, 22:19:06 »
bana kalırsa beagle domuz avında kıllanılmaz  çnkü yapı bakımıyla  biraz ufaklar
Cihan AKDOĞDU
1988 ANKARA

Çevrimdışı Halil HALİLOV

• *
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2010, 11:12:44 »
Beagle ozellikle tavsan ve tilki avi icin yaradilmislardir.Bence beagle yerine alman av terrieri alsaniz (2-3tane)
Size butun avi yaptirirlar.
SAygilar

« Son Düzenleme: 18 Aralık 2010, 11:14:09 Gönderen: Halil HALİLOV »
ORMANDA YERE BIR INE DUSSE KARTAL GORUR,GEYIK SESINI DUYAR,AYI ISE KOKUSUNU ALIR.
Halil Halilov
1991 bulgaristan

Çevrimdışı İsmail KAYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2010, 15:32:42 »
Halil kardeşim bu alman terierleri bir ölüm makinasıymış ya maaşallah tipine boyuna baksan pek bir yer doldurmuyor ama boyundan çok büyük işler çıkarıyor emeğine sağlık keyifli bir paylaşım olmuş.
1971-MERSİN    Dürüstlük pahalı bir mülktür . Ucuz insanlarda bulunmaz .

SELİM HAMZAOĞLU

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2010, 12:09:21 »
 HALİL BEY PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER AMA BUNLAR KÖPEK DEĞİL BİRER CANAVAR:)) AMA BEN BEAGLE Yİ  DOMUZ AVINDA MERAK EDİYORUM

Çevrimdışı Zekayi İLHAN

• *
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2011, 23:02:18 »
s.a selim kardeş bende 5 tane yetişkin 6 tanede begale yavru var. ben genelde tavşan avına giderim.ama zaman zaman tavşan avında domuzda çıkar ve o gün köpekler domuzun peşine düşer bu köpekler ormanda ne çıkarsa onu kovar domuz avıda yapar birtanesi özellikle domuza çok fazla gidiyor gitdimi ogün geri dönmez. ben birde bu köpeklerin önünde domuz vurmadım. yani dumuz vurmuş olsam hiç bırakmazlar. köpeklerin fiziki yapısı küçük ama muhteşem sesleri ve kokusu var  domuzavına giden köpekden istenen domuzu tutup yaklaması degildir domuzun peşinde seleyerek avcıya dogru götürmesidir. yardımcı olabildiysem  menmun olurum saygılar
Zekayi İLHAN
1969 tokat