Ramazan kardeşim eksik olma. Yeni çıkan modelleri sayende biraz daha yakından tanıyoruz. Hem o bölgedesin hem de ustasın, verdiğin bilgiler değerli. Bence bu reklam sayılmaz ama sitenin bu konudaki kurallarını da bilmiyorum.
Önce şunu diyeyim: öndeki parçanın görüntüsüne alışmaya başladım
Deliklerin alttan görünüşü hala hoşuma gitmiyor. Aslında yukarıda yazdıklarımın çoğu görünüşüyle ilgili şeylerdi. Fotoğrafa göre daha ne yazabilirdim ki zaten.
Meriva dediğim tüfeğin kesin isminin ne olduğunu hatırlayamamıştım. Nyroce diye de ismi vardı galiba
Sistemin çalışmasının esas önemli şey olduğunda haklısınız. Doğrusu o çalışma şeklini çözemediğim için kafama takıldı. Pistonun yanları ve içi dişli olacak diye de bir şey olacaktı herhalde. Fakat Nyroce'deki piston dişli falan değildi. Bunda nasıl acaba? Fotoğraflarda göremedim.
Fiyatı uygun tutulacak gibi yazmışsınız. İnşallah öyle olur. Ülkemizde tüfek fiyatları artıp duruyor. 4140 çelik falan diye bahane ediyorlar. Hiç ikna olmuyorum. İllaki farkı vardır ama öyle birbuçuk misli veya daha fazla fark olmaz. Hele sürüm yapabilen fabrikalarda hiç olmamalı. Bence...
Yeni poze dediğiniz Torun Prestij ise bir forumda bulanık fotoğraflarını gördüm. Gene dıştan bir şey anlaşılmıyor ama dikkatimi çeken ahşap ve metal uyumunun öncekilerden daha göz okşadığı. Yani geçişler daha keskin ve aynı zamanda belirgin ve bitişik. Tutma yerlerindeki tırtıllar muntazamdı. Fotoğraftan bu kadar anlaşılıyor. İçinde kalan teferruat belirsiz.
Bir de size bir fotoğraf göstereceğim. Fotoğraftaki tüfeğin kubuz işlemelerini beğenim. ASlında abartılacak bir şeyi yok gibi ama ben av ve avlak gravürü olan tüfek görme özlemindeyim
Yaprak, ot desenlerinden biraz sıkıldım.
bu tüfek de Torun mu? Torun herhalde ama nette fazla resmi yok. Bir özelliği mi var? Açıkcası elimdeki ağır siklet 103D yi kıyabilirsem satıp hafif poze alma düşüncem var. Selamlar
ilave: Bir de verdiğim fotoğraftaki kbuz işlemesi ne tür? El işçiliği değil gibi. Asit aşındırma mı, silindirle ezme baskı mı?