merhaba ramazan bey öncelikle verdiğiniz bilgiler için size tşk.ederim sizin gibi bu işi profesyonel olarak yapan ustaların, biz amatörler yardımcı olmaları açısından.Benim yeni aldığım kral escorda 24 gr calışma problemi var.hatta bazen 34 gr bile takılıyor.ilk başlarda tüfeğimde hiç bir problem yoktu 24 gr la cok rahat çalışıyordu.ve tüfeğimi temizlerken bir hatayı farkettim,gövdeyle namlunun tam örtüşmediğini gördüm biraz sola kacık duruyordu,fabrikayı aradım bana tüfeği göndermelerini söylediler gerekirse namluyu değiştiririz dediler,ve tüfeği gönderdim dedikleri gibi tüfeğin namlusunu değiştirip gönderdiler.tüfeğim gelmesiyle beraber sevinmem kursağımda kaldı.ilk denememlerde tüfeğimin 34 gr la zor zahmet çalıştı,24 gr la denedim tabiki hiç çalışmadı.ve yukarda dediğiniz gibi öndeki samunu biraz sıktım tekrar denedim yine aynı sonucu aldım,34 gr la bile tutukluk yaptı,tekrar samunu biraz gevşettim 34 gr çalıştı.24 gr çalışmadı acaba ilerde kullandıkca düzelirmi bilmiyorum.sizce neden vereceğiniz bilgi için ?tşk.ederim.34 gr fişek yavaşcalar 24 gr fişek sterlin marka idi.