Cüneyt bey her iki lafınızın birisi amacım tartışmak değil diyorsunuz ama her cümlenizle tartışma yaratıyorsunuz,sizin amacınız hatsan ile kral markasını yarıştırmaksa büyük yanılgı içerisindesin bunu bilesiniz... benım böyle bir amacım yok. bu platformda tüfekler için yorum yapan herkes yorum yaptığı tüfeği kullanıpdamı yorum yapıyor sanıyorsunuz? kimi kullanmıştır yorum yapıyordur,kimiside eşinden,dostundan veya av arkadaşında görmüş incelemiştir bundan dolayı yorum yapıyordur. bende av arkadaşımdan gördüm yani bana göre herkes av arkadaşının tüfeğini çok iyi tanır bilir,hatta bazen ekip arasında merada tüfek bile değişilir ver şu tüfeğine bir bakayım nasil bişey diye... avcıysanız bunları bilmelisiniz,en azından bizde böyledir. siz kendi eleştrinizle kendinizi ele veriyor,saçmalıyorsunuz haberiniz yok... kurek sapı gibi,çok ağır vs vs gibi sözlerle hatsanı eleştiren sizsiniz,yazılarımı okursanız ben kral markası için böyle bir aşağılayıcı hitap hiç kullandımmı? yorumlarını okuyanda sizi hatsanı alıp yıllarca kullanmış birisi zanneder... eğer siz bir tüfeği kullanmadan incelemeden yorum yapmayın diyorsanız,kullanmadığınız bir tüfek içinde kürek sapı gibi yorumunu yaparsanız ozaman sorarlar adama hoop hemşerim "bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu diye?
Ben tüfeğimden menmunum,sizde tüfeğinizden menmunsunuzdur tartışmayı uzatmayalım...ama hatsan ile kralı kıyaslama,yarıştırma gibi amacınız varsa bunada meydanı boş bırakmam haberiniz olsun..
Nevşehirden selamlar...