Gönderen Konu: KOPAYLAR  (Okunma sayısı 7631 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Barış KOP

• *
  • BİZE HER YER TRABZON
KOPAYLAR
« : 22 Kasım 2010, 23:01:38 »
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2010, 20:54:47 Gönderen: Barış KOP »
Barış KOP
1985 Ağasar

DELİ CO

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: KOPAYLAR
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2010, 18:06:20 »
Sevgili Barış bey resimler harika,ağasarlı olmana rağmen sisdağ görüntüsü atamışsın,karaavu çiçekleri olsaydıgörüntüler dahada harika olurdu.Yavrular çok güzel,inşallah güzel avlarda kullanırsınız.
Selamlar sevgiler sunuyorum.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Barış KOP

• *
  • BİZE HER YER TRABZON
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2010, 18:29:55 »
Sayın Fazlı bey yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim en kısa zamanda sisdağı görüntüleri gelecek sisdağı ortak eğlendiğimiz horon oynadığımız bir şenlik alanı çorbada birazda sizin tuzunuz bulunsun sizdende böyle manzara fotorafı köpeklerimizin avlandığı alanların fotorafını atarsanız dahada bir renklenmiş olur gönderdiğimiz mesajlar adınızı geyikli beldesinden bir avcı büyüğümden duydum Baki GÜLAY  işallah ilerde birgün yüzyüze tanışırız bu av hastalığı küçük yaşta başladı bende domuz avına hastayım başta görele olmak üzere tirebolu,çavuşlu çok köpek aldım oralardan fotoraflardaki köpekler domuz köpekleridir bakmayın tavşanla fotorafları olduğuna onları zıgana, hamsiköy oralarda yaylamızdaki avlaklarda avladık yavruların babası o yerde yatarak fotosunu atdığım köpek dişi olan ise kırmızı siyahlı çakal diye tabir etdiğimiz biz macar diyoruz o köpekten aldık yavruları köpeğimiz bayağı yaşlı bir köpek sert bir cins güzel domuz avları var bu cinsler 3,4 yaşını beklemiyor domuz avına açılmak için yavrularımızda domuzcu olacak işallah ileride birgün yüzyüze tanışır avlanırız eynesile selamlar sağlıcakla kalın saygılar.
Barış KOP
1985 Ağasar

DELİ CO

Çevrimdışı İdris ÖREN

• *
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2010, 23:06:54 »
çok güzeller Rasgele
İdris ÖREN
1975 ANKARA / ÇUBUK

Çevrimdışı Barış KOP

• *
  • BİZE HER YER TRABZON
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2010, 10:11:16 »
Teşkkürler İdris bey saygılar.
Barış KOP
1985 Ağasar

DELİ CO

Çevrimdışı İlker CAN

• *
« Yanıtla #5 : 14 Aralık 2010, 11:34:25 »
güzel kopoylar avları bol olsun
İlker CAN
1972 babaeski

Çevrimdışı Alim SARIGÜL

• *
« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2010, 16:08:28 »
Köpekler de güzel, manzaralar da... Paylaşım için teşekkürler. Ordu'dan selamlar.
Alim SARIGÜL
1965-Ordu-Mesudiye
Mesudiye Kara ve Su Avcıları Derneği Başkanı

Çevrimdışı Aziz BAŞ

• *
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2011, 16:33:40 »
harika resimler bir an kendimi oralarda hissettim orda av yapmayı isterdim bu arada köpeklerde harika  avları bolsun inşalah ordudan saygılar...
Aziz BAŞ
1982 ORDU