Gönderen Konu: istanbul maltepe sahipsiz bir setter ! kahve beyaz  (Okunma sayısı 2898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
istanbul maltepe sahipsiz bir setter ! kahve beyaz
« : 17 Kasım 2010, 19:25:05 »
Sitemiz iletişim formundan aşağıdaki mesaj iletilmiştir net bir bilgi olmamasına rağmen paylaşmak istedim;

köpeklerden anlamamkla beraber av köpeği olduğunu bildiğim ve benim tazı dediğim ancak bu sitedeki resimlerden setter cinsi şeklinde tarif edilen beyaz kahverengi ve kahverengi tasmalı bir köpek (İSTANBUL) Maltepe yaşam kent sitesi  bekçi kulubelerinin yanında kendince nöbet tutmakta. çok eğitimli bir köpek olmalı ön ayaklarının üzerinde doğrulmuş bir durumda oturuyor. hem avcı hemde bekçi köpeği. erkek köpek olabilir sanibi umarım onu gelip alır

mesajı ileten Hayriye hanıma teşekkür ederiz
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Mustafa KAYNAK

• *
Ynt: istanbul maltepe sahipsiz bir setter ! kahve beyaz
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2010, 18:37:58 »
Tuncay bey ben anadolu yakasında oturuyorum 3 ay önce setter köpegimi kaybettim bir umut maltepeye gittim malesef benim köpegim degilmiş,ordaki güvenlikde çalısan arkadaşlar sagolsunlar köpek ile ilgileniyorlardı birgün bende kalsın deyip köpegi aldım. bir gün misafir ettim ama benim köpekgim ile iyi anlaşamadılar sabah zor oldu :)bugünde köpek ile meraya çıktık araması çok iyi ama malesef karşımıza av cıkmadıgı için somut bir şeyler diyemiyorum lakin tüfek sesini duyunca köpek deli gibi silah attıgım yere yönelip çok hırslı arama yapıyor resimlerini cektim ve bir konu actım sanırım setter degilde pointer kırmasiymış .yolda gelirkende önüme birşey atladı bi baktım  pointer aza daha eziyordum etrafda avcıda yoktu herhangi bir evde bende onu araca attım ve evime geldim.(Pointer içinde buluntu ilanı verdim)
fazla uzatmayayım yarışmalara katımayı düşünmeyen avcı arkadaşlar bu köpek bence iş yapar köpek şu anda maltepe yaşam kent sitesinde güvenlikteki arkadaşlardadır..resimlerinide ekliyorum  tüm siteye saygılarımla.....

[/url
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2010, 19:00:45 Gönderen: Mustafa KAYNAK »
m.ali kaynak
1976-İstanbul

Çevrimdışı Halis TURGUT

• *
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2011, 18:37:29 »
Öncelikle kampanya başlatan arkadaşlar için tşk ederim. Avcı doslara selamlar.
Halis TURGUT
1973 ANKARA

Çevrimdışı Sabri AKDENİZ

• *
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2011, 02:27:57 »
Demek ki insanlık ölmemiş.Yer yüzünde böyle güzel insanlara Allahtan sağlıklı uzun ömürler diler ve bir köpeği kaybolan avcı olarak teşekkür etmeyi bir borç bilirim.Sağolsunlar.

Sabri AKDENİZ
1953 BURSA/AKÇALAR - BALIKESİR/EDREMİT - MARDİN
0 533 654 18 93 http://sabrihoca.wordpress.com - Blog Sayfam için tıklayınız...