Gönderen Konu: LUTFEN YARDIM  (Okunma sayısı 1852 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet ÇELİK

• *
LUTFEN YARDIM
« : 09 Kasım 2010, 19:58:17 »
45 gün önce sol arka ayağı kırılmıştı veteriner hekime götürüp alçıya aldırdım çok iyi olmuştu bu kez sağ ayağında bir problem oluştu hiç basmıyor ,ilçede altı hekim var ama hiç biri köpekten anlamıyor vitamin merhem ve antibiyotik tedavisine başladım bir hafta uyguladım ama sonuç yok hala sakat bir arkadaşım burdur veteriner fakültesi dekanını aradı belirtileri söyledi oda ağrı kesici önerdi fayda etmedi ,sinir ucu iltihabı başlamış dedi her hangi bir kırık çıkık yok bundan sonra üç köpeğim daha var ama bu köpeğin kalbimdeki yeri çok başka tedavisi için ne kadar masraf gerekiyorsa edeceğim bu ara çok zayıflamayada başladı ona baktıkça ağlayasım geliyor,sevgili dostlar hepinizden yardımlarınızı bekliyorum maddi değil yanlış anlaşılmasın  nasıl tedavi edebilirim fikir ve düşüncelerinizi başından böyle bir olay geçmiş olan vardır .ve ya stedeki veteriner hekim böyle bir hastayla karşılaşmış olabilir Allah hiç bir avcı arkadaşın köpeğini bu hale düşürmesin yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Mehmet ÇELİK
1974-Isparta

Çevrimdışı Bülent KOCA

• Müdavim Üyemiz
Ynt: LUTFEN YARDIM
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2010, 20:25:56 »
Mehmet Bey benim köpeğimin sol ayağı kırılmıştı Fethiye de bir veteriner;Korhan Targıt platin takarak iyileştirdi,bir sorun isterseniz
Bülent KOCA-1970  Çal   505 8281132 Alaşehir

Çevrimdışı Mehmet ÇELİK

• *
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2010, 20:31:59 »
bülent abi kırık ayakta hiç bir problem yok sağlam olan aygının üstüne basmıyor
Mehmet ÇELİK
1974-Isparta

Çevrimdışı Bülent KOCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2010, 20:47:09 »
Bence en yakın veterinerlik fakültesine götürün.
Bülent KOCA-1970  Çal   505 8281132 Alaşehir

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2010, 13:47:34 »
 mehmet bey anlattığınız olay hakkında bir fikir yürütebilmem için ghastayı görmem ve muayene etmem gerekiyor size tek tavsiyem en yakın veteriner fakültesine götürüp köpeğinizi hocalarımıza göstermeniz olacak geçmiş olsun
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350