Gönderen Konu: OTOBÜS DOLUSU AVCI !!!!!  (Okunma sayısı 18505 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Ynt: OTOBÜS DOLUSU AVCI !!!!!
« Yanıtla #25 : 07 Ağustos 2011, 18:22:36 »
Öğrenmişler 1 dolmus adam geliyo kusu vuruyo bırakıyo gidiyo.Saçma olan sey orda av serbestse vuracak adam normal arabaylada gider vurur.Bir gün değil herhafta aynı avlığa giderki hangi avlığa giderseniz gidin haftasonları heryerde avcı var.

Koskoca Sivas bölgesinde heryeri kapatıp 3 5 avlak açarsan,1 Değil 10 dolmus adam oraya ava gider avlanır.Burası Turkiye,Her yer bizim,heryer memleketimiz.

Ölünce sen hangi köydensin,hangi ırktansın,hang şehirdesin die sormuyolar.Rızayı ilahiyi bilmeyen vicdansız adam köyüne MOTOSİKLETİYLE gider,baraja TÜPÜ atar,hepsini öldürür.Bir dolmuş adamın vurdugu tavsanı bi günde traktörle vur,biçerin üstünde bıldırcınları suneyle mücadele gibi kurut tek kırmayla,kekliğin 3 5 ini bir aray getir vur oo bu köy bizim köyümüz....

Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ.Demokrasiyle ,yasama yürütme yargıyla yönetiliyoruz.Köylerdeki gibi agalık sistemi ile değil.Herkez kanunun nizamın elverdiği şekilde birbirine saygılı olmak zorunda.Tamamen vicdan ve saygı meselesi..ALLAH kimseyi CAHİL etmesin
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2011, 23:42:39 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Mustafa ÖZTÜRK 06

• *
  • çıtak (nicelik biyere kadar sonuna kadar nitelik)
« Yanıtla #26 : 10 Ağustos 2011, 21:26:36 »
cahil kelimesine cevap bile vermek istemiyorum  bide keser gibi hep kendinize yontmasanız köylü haklı diyen yok 5 parmak birmi pulu alınca bittimi iş adamın tapulu tarlası ekili sokmaz giren terbiyesizdir ortakmıyız 3 kuş ekinin zararını karşılarmı karşılasa kaç kişi tamam zarar verdim karşılayım der  ava açık yerde av yapan adamın lastiğini yaranda terbiyesizdir hep avcı degil köylüde haklı bazı durumlarda niye anlamıyosunuzki bunları aşın artık bakın daha güzel konular var ilgi görmeyen kırmızı renkle yazmakla olmuyo bu işler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış güzellikle herşey hallolur kırıcı olmamak lazım köylününde karşısına dikilip cahil derseniz aşagılarsanız lastiğide yarar köydende kovar av cumartesi açılıyo bıldırcınları bugün gördüm 50 kuşun 40 ı kibrit kutusu kadar izin varya av açıkya vicdan nasıl el veripte vurulacaksa buyrun
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2011, 21:37:10 Gönderen: Mustafa ÖZTÜRK 06 »
                                                                                                            mustafa öztürk 1982 Ankara kızılcahamam 0RH+

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #27 : 10 Ağustos 2011, 23:05:35 »
Arkadaşlar konuyu zorlamayalım lütfen kişiselmiş gibi tartışmayalım...

Her tip insan var avcılarımızın içinde, köyde, şehirde v.s önemli olan saygı ve sevgi...

Metin bey aşağıdaki gibi özetlemiş, ancak bu sene sıkıntılı anlar yaşanamamsı için herkese dikkatli olmasını öneriyorum bende... Yeni sezon hepimize hayırlı olsun kazasız belasız avlanırız inşallah...

1- Bu çok hassas bir konu arkadaşlar.
2-Gerçekten bu işler belgeden önce vicdan meselesi.
3- Her şeyin bir ahlakı olduğu gibi avcılığın da bir ahlakı vardır.
4-Bence Başka avlaklara giderken Kanuna uygun sayıdaki kalabalık gruplar da avlanmaya gitmeli.
5- Ve kesinlikle hiç kimseye maddi manevi rahatsızlık vermemeli.
6- Misafir avcılar kurallara uyduğu müddetçe avlanmalarına engel olunmamalı.
7-Herkes birbirine saygılı ve ölçülü davranmalı.
8-Usulsüzlük Limit aşımı yada yasak av varsa ona göre işlem yapılır.
9- Avcılar oradayken arayın jandarmayı yada orman görevlilerini olsun bitsin.
10-Yetkisi olmayan nasıl  cezasını veriyor anlamsız olan bu zaten.?

SERBESTSE Belgelerim tam istediğim yerde kurallar dahilinde AVLANIRIIM.!!!!

Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Berk FAFAL

• *
« Yanıtla #28 : 01 Aralık 2011, 13:19:40 »
Bu konu yüzünden bu sene bizde müzdarip olduk seferihisar bölgesinde adamlar 5 araba 1 kasalı kamyonet köpekleri doldurup 15 avcı abartmıyorum 30 köpek indirip taraklayarak avcı kolunda kekliğin kökünü kazıdılar  şimdi soruyorum bunuda ne var kardeşim yasal adam vergisini ödemiş pulunu almış kökünü kazır diyen olurmu bu yapılan vicdana sığarmı ? Oranın köylüsü senelerdir avlamış o avlağa bitirmemiş alaylardaki kuşun sayısını dahi biliyor eğer 1 alayda fazla kuş vurulduysa o alayı avlamıyor kökünü kurutmasın seneyede avlansın diye ! İnanın o çoğu kişinin beğenmediği köylü çoğu belgeli avcıdan 10 kat daha bilinçli çünkü o doğanın içinde yaşıyor nerde keklik var kaç tane kaldı biliyor ve çok vurursa seneye vuramıyacağını biliyor doğaya saygısı var. Şimdi her önüne gelen avcı olmuş yaban tv yi izleyip gaza gelip katliama çıkar olmuş birbirini vuranmı dersin arkaya sağa sola bakmadan tüfek atanmı dersin hani derler ya nerde çokluk orda ... iş ona döndü iyice neyse sadede geleyim bu işin bence tek çözüm yolu olabilir buda her köy, bölgesindeki avlaktan sorumlu olacak her köyden 3 ya da 4 kişiyi görevlendireceksin dışardan avcımı geldi gelmeden önce bu görevli arkadaşları arayacaklar gelecekleri günü söyleyecekler kaç kişi gelceklerini söyleyecekler onada bir sınır koyacaksın geldiklerindede bu görevli arkadaş gözetiminde beraber avlanacaklar vurulan av takip edilecek avın cinsiyeti sayısı en azından alaylarda kalan kuş sayısı takip edilecek bu iş avrupada böyle yürüyor o cdlerde izlediğimiz ah ulan adamlar amma av vuruyor dediğimiz avrupada ! hem köylüyede bi ekmek kapısı çıkacak verdiğimiz harçlar vergiler bi işe yarar en azından bilmiyorum bu benim düşüncem kim katıllır kim katılmaz...
Berk FAFAL
1985 İZMİR

Çevrimdışı Ercüment YÜKSEKÇINAR

• Ercüment YÜKSEKÇINAR
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 01 Aralık 2011, 13:52:05 »
aslında suçluyu yanlış yerde arıyoruz , masa başında oturan arkadaşlar masadan kalkmadan orası yasak burası serbest deyip geçiyorlar ben her zaman diyorum her yer serbest olsa avcı baskısı olmayacak herkez kendi merasında avlanacak veye farklı meralara gidecek.
ama bu yıl A bölgesi yasak B bölgesi serbest diyorlar bütün avcı B bölgesine yükleniyor zaten o sezon B bölgesi tertemiz oluyor , bir dahaki yıl A bölgesi serbest her kez A bölgesine hucum bu sefer o dağlarda keklik kalmıyor millet sağa sola gitmeye başlıyor tabi zamanla oralarda kuruyacak ve sadece resimlerden göreceğiz keklikleri ,
Ercüment YÜKSEKÇINAR
A Rh -  1973   ISPARTA
0 544 544 35 32

ISPARTA AVCILIK ATICILIK İHTİSAS DERNEĞİ BAŞKANI

Çevrimdışı Berk FAFAL

• *
« Yanıtla #30 : 01 Aralık 2011, 14:16:46 »
Suçlu zaten belli masa başında bitiyor zaten iş bölgesel yasak konusunda zaten hepimiz aynı fikirdeyiz yığılmaya sebep oluyor bunu söylemekten artık dillimizde tüy bitti. Denetlemede daha sıkı olması gerekiyor şu anda yapılan denetlemeler yetersiz kalılyor dağdaki adamı koşturamazsın tüfeği atar üzerindeki avı atar kaçar ki bunun çok örnekleri yaşandı en önemliside  popülasyon takibi yapılması gerekiyor buda ancak o bölgeyi bilen orda yaşayan biriyle ya da birileriyle olur dediğim gibi köylerden belirli kişiler olacak bu işi yapıcaklar en etkili çözüm bu olur hem bu işi güle oynaya yapacak bir sürü işsiz insan kaynıyor...
Berk FAFAL
1985 İZMİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #31 : 01 Aralık 2011, 17:47:44 »
Ben avın bölge bölge kapatılmasını ilke olarak doğru buluyorum. Sezon boyunca her yerin açık olduğunu düşünün. Sonra mesela İzmir gibi büyük kentin avcı sayısını düşünün ve bir de bu güruhun içinde avcılık kültürü, vicdanı, adabı olmayanları hesaba katın. Tüm dağları, nerede daha çoksa öncelikli olak üzere temize havale ederler.

E peki böyle yığılma olmuyor mu? Oluyor ama diğer türlü de geriye üreyecek nesil hiç kalmaz. Sorun hesapsız kitapsız avlanmakda. Forumda son derece üzülerek okuduğum, çok avlayanı taltif etmeler, kırmışınız demeler, vuramayanın "neyse şimdilik böyle" demesi, limiti dolduramadık hayıflanmaları falan buz dağının görünen kısmı.

Yasaklı bölgelerde ise, oralara yakın yaşayan, avlağı, denetleyeni, ıvırını zıvırını tanıyan, bir şeyleri kıvırmak için minareye kılıfı hazır etmiş cebine katmış olanların özellikle yasa dışı avcılık yaptığını da biliyoruz. Hatta kanımca MAK'da yasak bölgeleri tespit vs için seçilen temsilcilerden bazıları kasıtlı olarak çok yeri yasak ediyor ki, nasılsa kendisine engel yok. Yani yasak bölgenin de yasağa uyanı var uymayanı var. Köylünün yasağa uyanı var uymayanı var. Yine de inanıyorum ki yasak bölgelerde avlananların "ÇOK BÜYÜK KISMI" o avlağa yakın yerde oturan, avlağa yakın insanlar.

Demeye çalıştığım ne yasak bölge olması olmaması, ne köylü, ne kentli. Esas sorun denetleyememek ve av kültürünün günümüz şartlarına uymaması. Bugün avı kırma zamanı değil. Ne göçmen ne yerlisi için. Yaşatmayı ilke edinememiş insanların günümüz avcısı olmasına imkan yok.

Ne olacak? Zorunun çözülmesi için kısa vadede avcıların kavga gürültüye yer vermeden denetlemeye başlaması lazım. Kesinlikle kendilerini kolluk kuvveti yerine koymadan. Sonra zamanla bilinçli avcıların avranışlarıyla örnek olmasını vesaire bekleyerek 1-2 asır beklemek...
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2011, 17:50:36 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Mehmet YÖRÜK

• *
  • The Best There is ;)
« Yanıtla #32 : 01 Aralık 2011, 18:53:29 »
Volkan ustama katılıyorum.. Gecenlerde bi koye gittik arkadaslar goturdu..megersem av yasakmış..ama gelin gorun bi...zaten koylu kendi dagında avlanıyor umrunda degil yasak orda...biz ogrenince donduk ama tanıstıgım koylulerin sırtında tüfek dagdan indigini yeleklerinin de dolu oldugunu gordumm..

Sportif yapmıyo bizim vatandasımız avcılıgı malesef... insanların beyinlerinin gelismesi lazım once...
Mehmet YÖRÜK
1985 KAYSERİ

Çevrimdışı Berk FAFAL

• *
« Yanıtla #33 : 01 Aralık 2011, 22:32:29 »
Bölgesel yasaktan bir örnek vereyim bu sene şahit olduğum bir örnek yaklaşık 3 yıldır yasak olan kekliğin ürediği bölge 2 hafta içinde tamamen kurudu inanın 1 tane dahi kalmadı şimdi ne işe yaradı o 3 sene yasak avcılar 2 hafta keklik avlasın diyem yasaklandı o bölge ? Ve denetimde yeterli değil buyrun fikirlerinizi paylaşın ben fikrimi söyledim sizce ne yapılmalı çözüm nedir sizce ? insaları tek tek terbiye etmenin, avcılık etiğini öğretmenin imkanı yok her önüne gelen avcı olabiliyor o yüzden kurallarla sıkı denetimlerle olabilir ancak ...
Berk FAFAL
1985 İZMİR

Çevrimdışı Süleyman DALAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 01 Aralık 2011, 22:43:24 »
aslinda bence otobus dolusu gelen avcilarin lastini kesmeye kopeklerini zehirlemeye gerek yok
av bol gelin buyrun deycen kendilerini zehireycen avcilarin bir kacini temislenince bir daha gelmezler kimse kendi memlekedinde katliami istemez
Süleyman DALAR
1973 FRANSA afyon

Çevrimdışı Halil ÖZKAN

• *
  • Avcı köpeğiyle nam yapar
« Yanıtla #35 : 01 Aralık 2011, 23:34:58 »
arkadaşlar bu işte çözüm birbirini suçlamakla olmaz.bence öncelikle empati kurmak gerek.şehirde kalabalık bir avcı kitlesi var.hafta sonu gelince herkes avlaklara dağılıyor.tabi ki uzak meralara gidenler yol masrafını azaltmak için toplu halde gidiliyor.10 kişi 5 araçla gitse ne bir minibüsle gitse ne.sonuçta mera yine aynı kişilerle dolacak.ama şehirden gelen kişilerin de kendilerini köylünün yerine koyup çevreye zarar vermeden saygılı bir şekilde ve yerel halktan mümkünse bölge avcılarından izin alarak,en azından bir selam verip hal hatır ederek avlanması sanırım her iki tarafıda tatsız olaylar yaşanmadan memnun eder.sonuçta bu memleket hepimizin.zaten bu tür siteler avcıların tanışıp kaynaşması için değil mi?ben de köyde yaşayan bir kişi olarak bölgeme bir çok avcının geldiğini görüyorum ama tartışmak yerine tanışmayı yeğliyorum bu sayede çeşitli bölgelerden birçok dost edindim.şimdi onlar bizi ava davet ediyor biz onlar geldiğinde gerekli misafirperverliği gösteriyoruz.bilinçli bir avcı zaten avı ve avlağı korur.ben bulunduğum bölgede kulüp başkanı olarak (çatalca - karacaköy) çulluk,ördek,domuz avı yapmak isteyen avcılar her türlü yardımı yapmaya hazırım.çünkü bende bir gün içanadolu ya gidersem aynı dostluğu görmek isterim.her şey dostluk içinde güzel olur.herkeze rastgele...
Halil ÖZKAN
1976-Çanakkale-İKAMET İSTANBUL

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #36 : 01 Aralık 2011, 23:40:34 »
güzel dosluklar dilerim bizi kimse duymuyor burdan bu siteden
rasgele

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #37 : 02 Aralık 2011, 00:23:43 »
bir köylü 10  avcıyı agırlar,10 avcı bir köylüyü agırlayamaz......

tüm avcılarda bilirki merada zartzurt avcıyla karşılaşmak moral bozar... ,iki,üç yerli avcının merada aynı gruptan 10-15 yabancı avcıyla karşılaşması demek midelerinin ve niyetlerinin bozulması demekdir....
ben yaparım kimse karışamaz asarımkeserim lafları hamasettir,tr de hiçbirşey kitapta yazıldıgı gibi degildir.......

1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ercüment YÜKSEKÇINAR

• Ercüment YÜKSEKÇINAR
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #38 : 02 Aralık 2011, 08:43:46 »
arkadaşlar bu işte çözüm birbirini suçlamakla olmaz.bence öncelikle empati kurmak gerek.şehirde kalabalık bir avcı kitlesi var.hafta sonu gelince herkes avlaklara dağılıyor.tabi ki uzak meralara gidenler yol masrafını azaltmak için toplu halde gidiliyor.10 kişi 5 araçla gitse ne bir minibüsle gitse ne.sonuçta mera yine aynı kişilerle dolacak.ama şehirden gelen kişilerin de kendilerini köylünün yerine koyup çevreye zarar vermeden saygılı bir şekilde ve yerel halktan mümkünse bölge avcılarından izin alarak,en azından bir selam verip hal hatır ederek avlanması sanırım her iki tarafıda tatsız olaylar yaşanmadan memnun eder.sonuçta bu memleket hepimizin.zaten bu tür siteler avcıların tanışıp kaynaşması için değil mi?ben de köyde yaşayan bir kişi olarak bölgeme bir çok avcının geldiğini görüyorum ama tartışmak yerine tanışmayı yeğliyorum bu sayede çeşitli bölgelerden birçok dost edindim.şimdi onlar bizi ava davet ediyor biz onlar geldiğinde gerekli misafirperverliği gösteriyoruz.bilinçli bir avcı zaten avı ve avlağı korur.ben bulunduğum bölgede kulüp başkanı olarak (çatalca - karacaköy) çulluk,ördek,domuz avı yapmak isteyen avcılar her türlü yardımı yapmaya hazırım.çünkü bende bir gün içanadolu ya gidersem aynı dostluğu görmek isterim.her şey dostluk içinde güzel olur.herkeze rastgele...
TEBRİKLER.........
Ercüment YÜKSEKÇINAR
A Rh -  1973   ISPARTA
0 544 544 35 32

ISPARTA AVCILIK ATICILIK İHTİSAS DERNEĞİ BAŞKANI

Çevrimdışı Niyazi TÜRK

• *
« Yanıtla #39 : 01 Haziran 2012, 11:42:17 »
Arkadaşların yazdıklarına katılıyorum YABAN TV avlanmayı bilmeyen bohcacıları merhametten bir haber kişileri tam bir hayvan katliamcısı yaptı yasal avcılarında büyük kısmı 500-1000 km yol yaptım 2-3 av ile mi döneyim diyor vurabildiği kadar vuruyor dağda limit yok kanun yok kısaca gemiye herkes bir kazma vuruyor istisnalar hariç kurallardan önce vicdanı ile avlanan çok değerli avcılar var  ben 40 yıllık avcıyım avın en bol yıllarda (limit yok süre yok) dahi 5 kuştan fazla vurduğumu hatırlamam  vurduğu sayı ile övünen avcı değildir öldürmekten zevk alan kişidir yok atıcılığını öveceksen TRAP SKEET tek kurşun atışları var katıl derece al atıcılığını kanıtla övün. Sonuç var olan avlar tam sıfırlanmadan koruma, üretim yapılarak  av avcı sayıları tespit edilerek limitler belirlenip  acilen paralı avcılığa geçilmeli önlem alınmazsa en çok beş yıl içersinde serçe dahi kalmaz...
Niyazi TÜRK
1963 KASTAMONU

Çevrimdışı Burak GÜR

• *
  • 1Köpek 1000domuz eder ama 1000 domuz 1Köpek etmez!
« Yanıtla #40 : 08 Ekim 2012, 15:40:47 »
Valla benzer olay başımıza geldi :D
3 araba bayramda sezon açılışı yapmaya bir ilimize gittik..Gece kamp yapıcağımız yere vardığımızda arkadamızdan bir araç daha geldi.Ormancı sandık önce fakat gelen köylülerdi...Hesap sorar gibi konusmaya başladılar önce terbiyemizi bozmadık.Burada yabancı avcı istemiyoruz.Araçlarımızdan korktular sanırım :D Bohçacı sandılar dedik açıklama yapmaya başladık gerginlik çıkmasın diye.daha da üstümüze gelince abilerimden birisi sert bir cevapla; Vergimi verdim,Pulumu aldım, değil sen kim gelirse gelsin ne hesap sorabilir ne hesap veririm dedi ve adamın üstüne yürüdü olayı yatıştırmak istersen adamlar apar topar kaçtılar.Şimdi sorarım size.Ben vergimi vermiş,pulunu almış bir avcıyım kim bana buraya gelemezsin diyebilir? KİMSE...Önce insanlık olucak.Köyünüze veya şehrinize gelmiş insanlara böyle yaklaşırsanız alıcağınız sadece ağzınızın payı olur.
  • Blaser R8 (9.3x62
  • Browning B725
  • Remington 11-87
1984-İstanbul-Erdek
1 Köpek 1000 domuz eder ama 1000 domuz 1 Köpek etmez!

Çevrimdışı A.İhsan BAKKAL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #41 : 13 Ekim 2012, 21:09:51 »
evet arkadaşlar burayada dışarıdan  bıldırcına üveke diye avcılar geliyor çadırları kuruyorlar  o bölgedeki kekliğin anasını ağlatıyorlar bugün 13 ekim 2012 keklik avının ilk günü ve ava gittiğim bölge 1 yıl ava kapalı alandı   ve orada 6 adet keklik kaldırdım okalkış ne yaklaştırıyor ne bulabilyorsun  ben sorarım bu hayvanı bu hale getiren bohçacı şerefsizleri ile avcyım diye geçinen bazı belgeli şerefsiz avcılar rahat avlanabiliyor ben ve benim gibi kanunlara uyan avcıların suçu ne? kontroller bıldırcını avında yapılıyor o kontrolleri keklik olan bolgede yapamazlar yorulur sehzadeler  bugünkü durum çanakkale gelibolu ilçesinin her yerinde aynı durum yasandı yanı kısacası zamansız avlananlar avcı bız ve bizim gibiler geri zekalı oluyor  . allahından bulsunlar.
Ali İhsan BAKKAL
1963 Gelibolu ÇANAKKALE emekli

Çevrimdışı A.İhsan BAKKAL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #42 : 13 Ekim 2012, 21:19:48 »
birde yaban tv denen ticarethane ava kapalı olan perşembe günü nasıl olurda bıldırcın avlar ve çekim yapar birde teyp yasak der teypte kurmaz kurdurtur yer çanakkale gelibolu ilçesi doğanaslan bolgesi
bizim herşeyimiz tıraş biz avrupa birliğine  bu kafayla alsınlar istiklal caddesınde pembe don giyeçem
Ali İhsan BAKKAL
1963 Gelibolu ÇANAKKALE emekli

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 13 Ekim 2012, 21:37:24 »
birde yaban tv denen ticarethane ava kapalı olan perşembe günü nasıl olurda bıldırcın avlar ve çekim yapar birde teyp yasak der teypte kurmaz kurdurtur yer çanakkale gelibolu ilçesi doğanaslan bolgesi
bizim herşeyimiz tıraş biz avrupa birliğine  bu kafayla alsınlar istiklal caddesınde pembe don giyeçem
geçen hafta bigada teyp kurmuş ustalar  çekimdeymiş.teyp başında  bıldırcın çekimi.
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2012, 21:59:05 Gönderen: Suat ÇALIŞKAN »
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Ahmet ŞANVER

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 25 Nisan 2016, 09:31:02 »
KANUNLARA VE NİZAMLARA DAYALI OLARAK AVCILIK BELGESİ ALAN HERKES AVA AÇIK OLAN BÜTÜN BÖLGELERDE AVLANABİLİR.ŞAYET SORUN YAŞANIYOR BÖLGE HALKI YADA KÖYLÜLER SIKINTI YAŞATIYORSA KÖYLÜ İLE AVCI KARŞI KARŞIYA GETİRİLMEMELİ. BÖLGE JANDARMA VE MUHTARLIKLARLA MİLLİ PARKLAR BİREBİR GÖRÜŞÜP AVLANMANIN VE AVCILIĞIN KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE VATANDAŞLIK HAKKI OLDUĞUNU BİLDİREN BİR BİRİFİNG VERMELİDİRLERSORUN ÇÖZÜLÜR .

Çevrimdışı Süreyya AYAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #45 : 25 Nisan 2016, 10:17:11 »
KANUNLARA VE NİZAMLARA DAYALI OLARAK AVCILIK BELGESİ ALAN HERKES AVA AÇIK OLAN BÜTÜN BÖLGELERDE AVLANABİLİR.ŞAYET SORUN YAŞANIYOR BÖLGE HALKI YADA KÖYLÜLER SIKINTI YAŞATIYORSA KÖYLÜ İLE AVCI KARŞI KARŞIYA GETİRİLMEMELİ. BÖLGE JANDARMA VE MUHTARLIKLARLA MİLLİ PARKLAR BİREBİR GÖRÜŞÜP AVLANMANIN VE AVCILIĞIN KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE VATANDAŞLIK HAKKI OLDUĞUNU BİLDİREN BİR BİRİFİNG VERMELİDİRLERSORUN ÇÖZÜLÜR .
  • Akus 20/66 çifte
BURSA-1982