Gönderen Konu: AVCI ARKADAŞLARIN DİKKATİNE  (Okunma sayısı 2427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serkan KOÇ

• *
AVCI ARKADAŞLARIN DİKKATİNE
« : 01 Kasım 2010, 20:23:52 »
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR.KÖPEĞİMİN GÖZÜNE BUĞU GELDİVETERİNERE GÖTÜRDÜM DAMLA POMAT VERDİ,PEK Bİ FARK YOK DEĞERLİÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Serkan KOÇ
1976 YALOVA

Çevrimdışı Hüseyin KARAOĞLAN

• *
  • ÖZÜ DOĞRU OLANIN SÖZÜDE DOĞRU OLUR
Ynt: AVCI ARKADAŞLARIN DİKKATİNE
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2010, 23:42:24 »
serkan bey merhaba benim köpeğimdede aynı sorun vardı 2-3 hafta önce veterınere götürdüm büyük ihtimalle avda gözüne bişey çarptı baya bi buhuluydu veteriner bi pomat verdi 3-4 gün gözünün içine uyguladım şimdi allaha şükür bi problem yok.ilacın ismini hatırlamıyorum ama yarım kutusuna bakarım size bilgi veririm inşallah bişeyi yoktur.saygılar
Hüseyin KARAOĞLAN
1979-Sakarya[img width=320 height=240]

Çevrimdışı Harun KARAOSMANOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 02 Kasım 2010, 08:37:52 »
                                                        RESİMDEKİ SAĞDAKİ PUANTER İN GÖZÜNE OT KAÇTI  .GÖZÜNE BİŞEY ÇARPMIŞ GİBİYDİ .GÖZ KAPAĞINI AÇTIĞIMIZDA ANCA  GÖRÜLEN OTU CINBIZ YARDIMIYLA  ZOR ALDIK.ÇÜNKİ KIMILDADIKCA OT TIRTILLI OLDUĞUNDAN İLERİ İLERİ GİDİYORDU BALIK KILCIĞI GİBİ  OLDUĞUNDAN ELLENDİĞİNDE İLERİ GİDİYORDU.ŞÜKROLSUN ÇIKARDIK.VETERİNERE  GÖTÜRMENİZ VE KONTROL ETTİRİP GEREKİRSE FİLM ÇEKİLMESİNDE FAYDA VAR DERİM.EN AZINDAN ELLE  KAPAĞI AÇIP MUAYİNE ETTİRİN. SANIRIM HATIRLADIĞIM KADARIYLA NEOCORD İSİMLİ DAMLA VERDİ 15 GÜNDE ANCA BEYAZLIĞI SİLDİ ŞİMDİ GAYET İYİ  SİZİN KÖPEĞEDE  ALLAH(C.C)ŞİFA VERSİNRASTGELE
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2010, 08:40:07 Gönderen: Harun KARAOSMANOĞLU »
Harun KARAOSMANOĞLU
1964 KASTAMONU         [email protected]
0 542 603 30 29 Kurt, Ayı dahil TAHNİT VE TROFE YAPILIR
Puanter ve Drahthaar  itinalı tavşan avı yapılır.

Çevrimdışı Serkan KOÇ

• *
« Yanıtla #3 : 02 Kasım 2010, 11:40:03 »
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar.Hüseyin bey pomatın ismini bekliyorum.Hepinize bol avlar diliyorum.
Serkan KOÇ
1976 YALOVA

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2010, 15:26:08 »
 serkan bey anladığım kadarıyla köpeğinizin gözünde katarakt var ve tek tedavisi operasyondur ama siz köpeğinizin gözlerinin resimlerini eklerseniz daha net bir şey söyleyebilirim
                               geçmiş olsun
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350