Gönderen Konu: arkadaşlar köpeğimi canlı bıldırcınla nasıl eğitebilirim. yardım edermisiniz...  (Okunma sayısı 4150 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı H.Hüseyin ATEŞ

• *
5 aylık dişi bi pointerim var. canlı bıldırcınla nasıl eğitebilirim yardım edermisiniz...
gördüğünde bıldırcını ferma vermio. direk yemek için gidio üzerine, ağzına aldımı yemeye çalışıo.
nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edermisiniz...
H.Hüseyin ATEŞ
1989-Aydın / SÖKE (Karacahayıt Köyü)

Çevrimdışı Yener HACIOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Hüseyin önce amacın ne? aport mu? ferma mı?Ferma konusunda acele etme derim.Ferma kendi kendisine çözülebilecek zaman la olacaktır ama kendi kendisine kolay kolay olmayan aporttur.sen aport çalışması yaptır.Karnı tokken yaptır yemek sakın aklına gelmesin.bi süre sonra yenilmeyecek ve sahibinin bir nesnesi olduğunu öğrenecek.sen bol tüyle zorunlu aport çalış.Meraya çıkınca üç beş kuş kaçınca şak diye kaçırmamak için fermayı basar merak etme.aportu sağlamolunca yiyeside gelse eğitim önüne geçer.Bu arada yaşadığın sorunlar gayet normal her yavrunun genelde yaptığı davranıştır işte bu yaşadıkların adına köpek eğitimi diyoruz.Kolay gelsin.
lYener.HACIOĞLU-1977-SAKARYA_İSTANBUL

Çevrimdışı Ümit TOPKAYA

• *
  • Av varsa avcı olur.
Güzel kardeşim benimde bir ppointerim vardı ve bende bıldırcınla eğitim vereyim dedim.Ancak sakıncası var. Ne dersen bıldırcını meraya saldım,köpeğim buldu ve feme verdi.Ancak ben bıldırcına eziyet olmasın diye köpeğe bağarıp ağzına aldırmadım ve daha sonra köpek bıldırcın olsun çulluk olsun çorttan çıkartmasına karşın bana getirmedi.O yüzden dikkatli olmak gerekli,
Ümit TOPKAYA
1975-Ordu

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
abıı herseyıı akısınaa bırakk temell egıtımlerıı sıkı tut bır zamanlarr bendee cok acele edıyordumm gerek yokk sureklıı ava cıkartt gerısınııı oo sana ıspatt edıcektırr
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke