Gönderen Konu: Köpek Maması  (Okunma sayısı 3588 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet ÖZDEMİR

• *
Köpek Maması
« : 21 Ekim 2010, 16:51:24 »
merhaba avcı dostlarım.... köpeğime daha önce royal canin sellection pupy olan mamadan veriyordum. 8 aylık oldu köpeğim ve mamasını değiştirdim CIBAU marka kuzu etli pirinçli aldım. dışkısı çok olmaya başladı ne yapmalıyım verdiğimle dışkısı neredeyse eşit diyebilirim mamayı sindirmeden çıkartıyor sanki. aldığım mama fotoğraftaki mama...
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2010, 16:52:54 Gönderen: Ahmet ÖZDEMİR »
Ahmet ÖZDEMİR
1984-Denizli

Çevrimdışı Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU

• *
Ynt: Köpek Maması
« Yanıtla #1 : 23 Ekim 2010, 01:26:18 »
Ahmet Bey verdiğiniz mamanın kalitesi iyi.Fakat  1 yaşına kadar enerjiden zengin olduğu için pupy mama verilmesi gerekir.
Mama değişimi yapılırken köpeğin sindirim sisteminin alışması için bir süre eski kullanılan mama ile yeni kullanılacak mama karıştırılarak verilmeli.Karışımdaki eski mamanın miktarı yavaş yavaş azaltılarak yeni mamaya geçilmeli.Alıştırma yapılmadan mama değiştirildiğinde sindirim sistemi alışana kadar dışkı miktarının artması,ishal gibi problemler yaşanabilir.
Vet.Hek.Ece ATABEYOĞLU
1982 BALIKESİR

Çevrimdışı Özkan KÖK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2013, 15:01:06 »
petikare puppy kullanıyorum  ve yetişkindede petikara yetişkin kullanıyorum. Taze Tavuk Eti Unu, Balık Eti Unu, Baldo Pirinç, Mısır, Tavuk Yağı, Balık Yağı, Harnup, Bezelye, Bira Mayası, Glucosamine, Chondroitin Sulphate, Bitkisel Doğal Sindirim Düzenleyicileri ve Bağışıklık Sistemi Destek Besinleri, Vitaminler ve Mineraller.

bilmıyorum kullanan varmı nasıldır ama ben memnunum koku falanda yapmıyor.

1988 SAKARYA

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2013, 10:19:43 »
ahmet bey mama alırken dikkat edilecek en önemli nokta üzerinde premium, highquality, superpremium gibi ibarelerin olmasıdır yavru köpekler 1.5 yaşına kadar gelişmeye devam ettiklerinden dolayı en az 18 aylık yaşa kadar mutlaka puppy mama yemelidir.
   dışkı miktarındaki artış, kıvamındaki değişiklikler ve kokusunun ekşimesi ise mamanın düşük kaliteli olduğunun ilk ve en çabuk anlaşılan belirtileridir

Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 22 Temmuz 2013, 14:02:55 »
temizmama.com adresini bir ziyaret edin derim.Ben ve bir çok avcı arkadaşım uzun süredir kullanıyoruz.Bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Fiyat olarak ta gayet uygun.Sitede temizmama hakkında yapılmış birçok yorum var incelerseniz bu da fikir edinmenize yardımcı olacaktır.
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2013, 14:04:28 Gönderen: Ersin KARA »

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2013, 19:34:45 »
Kesinlikle www.temizmama.com derim sana arkadaşım

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #6 : 02 Ağustos 2013, 21:26:28 »
www.temizmama.com.Başka tanımam özellikle Bonacibo
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Alper ALUŞ

• *
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2013, 21:42:04 »
Aynen Temiz mama 3 yaşında 2 tane İngiliz pointer ve kurzhaar köpeğim var maşallah manken gibi birer fişek sanki bunu inanıyorum ki temiz mamaya borçluyum.
  • Browning 525
  • Franchi Black Magiç
  • English pointer ANGEL

Alper ALUŞ
Beden Eğitimi Öğretmeni
[email protected]
1974 Manisa/Salihli