sayın gönüldaşlarım,
bu firmalar avrupa ve diğer ülkelere yolladıkları yivsiz av silahların en pahalısını 150 dolara satıyorlar
peki neden biz içerideki avcıları servis hizmetlerinde bile illalah ettirircesine ürünü alırkende bir o kadar kekiyorlar
kdv.vergi % 40
bence hiçbir tüfek onca para etmez ağaç kök ceviz çelikse metalse her türlü yerli sanayimde var sonuçta aytaşı değil kullanılan malzeme yurdum içerisinde bolca var maliyetler türk avcısına çok fazlaya mal oluyor ben şahsen almam.
yapacağınız ava göre av tüfeği almak isteyen arkadaşlar beyşehir üzümlü imalatı, en kıralını ramazan aknarçay ustadan istediğini söylesin, ürün ramazan ustanın gestay kontrolünden geçip ve bin tl nin altına gözünü yumarak alsın.
2 tüfeğim var ikiside yerli biri oto biri kırma her avada giderim kanatlı av cinsine ve domuza tüfeklerimin performansı bugüne dek beni yarı yolda bırakmadı ve ramazan usta beni hiçbir konuda yanıltmadı madden ve manen .
bence akusta genç huğluda iyi tüfek ama bin tl üzeri tüm markalar beni rahatsız ediyor maliyetini bildiğimden bana şahsım adına kazık geliyor.
saygılarımla.