Arkadaşlar tespit güzelde konuya bence yanlış yerden girmişiniz ,benim yaptıklarım istisnai şeyler bunu bir fabrika ortamında yani standart fabrikasyon üretimde bulmanız yada beklemeniz mümkün değil, bu ister kral olsun ister ata ,armsan vs olsun .
Atanın biraz işçiliği zayıf kopyası Kral Queen.Tabi illa bu sistemde tüfek alıcaksanız kesinlikle ata(Marocchi) almanız şahsımca yerinde olur.
Selamlar
Hakan bey tavsiye etmiş saygı duyarım ama ata marocci olduğu gibi kral maroccininde varlığından haberdarmıdır .Haberdarsa karşılaştırmasını yaptıysa eyvallah ,ama değilse ne denebilir şimdi .Diyecekte bişey yok aslında bu adı geçen firmanın reklam stratejileriyle alakalı bir şey ,fakat reklam yapacak bu adamların parasıda kapasitesiteside var sorun nerde o zaman ben kendimce biliyorumda sizce sorun nedir .
Volkan abi bence genç elemanlarda sıkıntı yok çünki onların dna larında bile bu işin yapılma şekli var zaten , üzümlüyü az çok tanıyan biri olarak bilirsinizki kendi yerli iş gücü yetmediğinden etraf ilçe köy kasabalardanda vasıfsızda olsa eleman ihtiyacı gideriliyor ,bu anlamda sıkıntı bence kapitalizm ortamındaki zaman sıkıntısı bir ustanın değil gençlere ayıracak vakti kendi işini yapmaya zamanı yok .Zamanı yok derken bu adam armut topluyoda onun için zaman bulamıyor sanılmasın ,bir çoğunuz beğenmiyor olsada talep patlamasından dolayı ustalar yada çalışanlar yukarda bahsettiğim zaman sıkıntısı çekmekteler .
Unutmayalımki kim ne derse desin türkiyedeki gerek adet olarak gerek fiyat kalite olarak şu anda av tüfeği üretimi merkezi üzümlüdür .Size bu anlamda gece yarısı bütün bölümleriyle çalışan fabrika resimlerini de çekip atabilirim hatta pazar günü gece yarısı bile olabilir bu resimler . .Bu talebin sebebi Berk'in söylediği gibi parayı çöpe atmak olabilirmi .Burda sizce bir matamatiksel yada fiziksel yanlışlık yokmu .''Sizler'' daha iyi bildiğinizi iddia ediyosanız sanırım bu durumada bir açıklık getirirsiniz .
Son olarak iyi iş detaylarda gizilidir detaylarda zamanla alakalıdır . bir özeleştiri yapayım ,inanın bir boşluk bulsamda ticari anlamda müşterileri arayıp hem aldıklarıyla ilgili sıkıntı olup olmadığını sorsam hemde merhaba etsek diye her zaman düşünür dururum ama bir türlü o zaman yok ne yazıkki .En azından benim istediğim kadarıyla yok