arkadaşlar torundan namlu olarak memnun olabilir kullanıcıları ama armsanla kıyaslamak tabi pek mantıklı değil zatende ilk konuyu yazan arkadaş kıyaslama yapmamış soğukta iyi randıman olmadığından armsanda torun namlu uydurduk armsana diyor armsanın mekanizmasını beğendik diyor. yani armsanlarda problem namluda ve arkadaşa katılıyorum bende armsan 612 kullandım hemde 2 tane şu an ava gittiğim arkadaşımda halen var yalvarıyorum ama sattıramadım tüfeği bazı günlerde av ölü düştümü satılırmı bu tüfek diyor ama genelde canlı gittimi satıyorum diye yemin ediyor eve gelene kadar öfkesi geçiyor o an biri olsada satsak
vuramadığından değil armsan çok sıkı problemi olan bi tüfek. ve arkadaşımıza katılıyorum soğukta mantar tabancası aynen gramajı yükseltmen gerek 34 hatta 36 ya çıkmalısın mirage attım ben 34 daha sğukta 36 anca av öldürdüm sıcakta 24, 32 arası pek sıkıntı yok ama lodosta poyrazda nem oranı değişken havalarda yine av sallıyor yazın bile yani işin sonucu tüfek almayın namlu alın arkadaşlar. ( tabi torun alın demiyorum ) tüfekte namlu vardır öldürür çalışmaz, çalışır harika tutuşa estetiğe kaliteye sahiptir ama av öldürmez napim her iki tüfeğide ama genede namlu olanı tercih ederim. armsanda böğle işte av sallıyor hatta berettanın son gözdesi a400 x-plor bile aynı inanılmaz bi makina ele alındığında ama av sallıyor bizzat aldık denedik yani avda ve hemen sattık. yeni phenomayı test etmek lazım hele bi havalar soğusunda deneriz bakalım ağırlığı baya yükselmiş belki gramaj ayrımı yapmaz artık 3270 tam net ağırlık yapmışlar.