Gönderen Konu: DÜNYANIN 3 DALDA EN İYİ 12 ŞER ATICISI İZMİRDEYDİ  (Okunma sayısı 6860 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal ÇİFTÇİ

• *
bu yarışmayı izleyemeyenler için üzgünüm çünkü türkiyede tekrar görmek çok zor hepsi de sıcak kanlı çok iyi atan insanlar.

alberto FERNANDEZ MUCİOZ

fernandez i finalde atış yaparken kameralar yakalayamıyor.
çünkü dünyadaki en hızlı tüfek omuzlayıp atış yapan o başka da yok çok iyi 3 gün geçirdik birlikte
çokda iyi arkadaş olduk.
kız arkadaşı antrenörü ve pskoloji danışmanı gözlüklü olan bayan .
giderken kendi ülke bayrağını ve şapkasını imza ve teşekkür edip bana hediye etti bana en değerli hediyeyi vermiş oldu ve ispanyaya madrite davet etti yılda maxam sponsorluğunda 10 000 fişek attığını söyledi.bir önceki yarışmada dünya şampiyonu olmuştu finaldede 25 attı.

en sağdaki bayan yogi kazımın atıcı kızı hikmet hanım

enrio falko 1 kaç yıldır skeette dünyanın en iyisi o çok tecrübeli ve kendi özel poligonu var beretta yapmış
4 seri antremanını seyrettim tamamını 25 te 25 attı.bu yarışmada 3 tane 24 .3 tane 25 attı birinci oldu.

resmi yarışmadan önce çekmiştik ama gerçekten duble trapta onun geçilebileceği aklımdan geçmiyor.
ronjan SODHİ hindistan bir önceki yarışmada yine dünya şampiyonu olmuştu.

yavaşçalar a.ş satış müdürü tevfik bey ve sodhi .tevfik bey sporcuların çoğuyla sohbet edip bilgi alışverişi yaptı.

ACHİLLEOS georgios skeette çok dehşet atışları var bir önceki yarışmada dünya şampiyonu oldu.
atış yaparken çok soğuk sonra sında çok sıcak kanlı bir insan.

TERRAS fransız skeet atıcısı çok seri tüfek atıyor hiperaktif bir yapısı var ya 24 ya 25 atıyor antremanda
yarışmada bir tane 22 veya 23 yarışmayı bitiriyor oda onu attı üzüldük hep beraber iyi dost olduk terras ile.

akşam kokteylde birlikte yemek yedik mavi tshörtlü olan antrenörü.

VELLA adam avusturalyalı atıcı 3 tane 25 attı yarışmada çok iyi atıyor.

solda sağa adam VELLA russel MARK ve michael DİAMOND,en son otele birlikte gittik beraber arpa suyu içerek yolculuk ettik  diamond içiyor ama vella ve mark meyve suyu içiyor.şapkayı diamound hediye etti en kıymetli hediye bu .

alxey ALİPOV bir çok atıcının hayran olduğu alipov gerçekten hakediyor.çok hızlı atıp leblebi kadar parçaları vuruyor dikkatimi çekti tüm plakaları kum gibi dağılıyor parça görmek mümkün değil.

italyan RESKA bir önceki yarışmada 125 te 123 atmıştı çok yakın tüfek atıyor

bayanlar trapta böyle erken tüfek atan birini görmemiştim.finalde 24 atarak birinci oldu.

michael DİAMOUND  o bence bir efsane seyrederken insanın tüyleri diken diken oluyor çok çok iyi atıyor

bu kardeşim de bergamanın en iyi atıcılarından nedim KAYHAN .onunda bazı resimlerini atmak istiyorum sevgiler kardeşim

bayanlar trap 2 cisi italyan hanımla bir resmi

ve bayan trap birincisi ile resmi

ve çinli antrenördende taktik aldı allah sonumuzu hayır etsin bizide geçer bu bikere geçti ben 3 nedim 2 oldu.

valery SHOMIN  rus skeette 3.cü oldu çok geç atıyor fakat 120 attı barajda 3 .cü oldu
finalde 24 attı

alipovun en büyük hayranı turgutludan kemal kaderli abim ve alexey alipov

bu kardeşimde türk halkını gururlandıran en son dünya şampiyonu OĞUZHAN TÜZÜN

Erdal ÇİFTÇİ
1969 izmir 0 532 382 32 17

Çevrimdışı Taner KARA

• *
Ynt: DÜNYANIN 3 DALDA EN İYİ 12 ŞER ATICISI İZMİRDEYDİ
« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2010, 13:13:24 »
güzel kareler keske video falan cekilebilseydi daha güzel paylasım olurdu yinede ellerinize sağlık
Taner KARA a+
1980 ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Erdal ÇİFTÇİ

• *
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2010, 13:27:34 »
yorumla ilgili konunun aslını bilmeyenler için yazıyorum dünya kupası finalinde açılan 5 kişilik kontenjana klüp yöneticilerimiz tarafından tafsiye edilerek ismim federasyona bildirilmiş ve t.a.f. tarafından uygun görülmüştür,yani bu yarışmada benimde atmam onaylanmış federasyon genel sekreteri beni telefonla arıyarak bu yarışmada atacağımı hazırlıklarımı yapmamı söylediler çok mutlu
bir haberdi değişiklik söz konusu olup olmayacağını sorduğumda ise genel sekreter liste bu şekilde açıklandı değişiklik sözkonusu bile olamaz dendi.
ancak 4 saat geçtiki yeni bir telefon geldi federasyondan ismim il temsilcimiz tarafından keyfi bir kararla poligonda emeği geçen ismini açıklamıyacağım bir başka atıcı ile değiştirildiğini benim atamıyacağımı söyleyip üzüntüsünü dile getirerek kapattı.atıcı arkadşıma hiç bir kastım yok ama şunu anladım adam harcamak bu kadarmı kolay oluyor ülkemizde.
atıcılıktan bir anda soğudum allaha havale ediyorum abimizi dilekçesinide verip istifa etti giderkende bu kararla hakkımı son kez yedi.    
Erdal ÇİFTÇİ

Çevrimdışı Erdal ÇİFTÇİ

• *
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2010, 13:29:39 »
çektik taner kardeşim fakat video dan aktarma yapmadık mutlaka yapıcaz.iyi atıcıları çektik
Erdal ÇİFTÇİ

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #4 : 05 Ekim 2010, 18:11:19 »
çektik taner kardeşim fakat video dan aktarma yapmadık mutlaka yapıcaz.iyi atıcıları çektik
,

Bende bunu demeni bekliyordum işte Erdal abi....Çok merak ettiğim fakat gidemediğim bi yarışmaydı....
Atıcıların atış esnasındaki çekilmiş videolarını paylaşırsan sevinirim...Tekniğini merak ettiğim birkaç isim var...İncelemek istiyorum...
Şimdiden teşekkür ederim abim... ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2010, 21:15:44 »
ERdal hocam gerçekten sizin adınıza üzüldüm :( eminim sizinde moralinizi alt üst eden bu duruma kızıp azminizi yitirmezsiniz

Paylaştığınız güzel bilgiler ve fotolar için teşekkür ederiz
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Bülent SOLMAZ

• *
« Yanıtla #6 : 09 Ekim 2010, 23:55:09 »
tüm atıcı dostlara merhaba.yeni üyeyim ama atıcılık sporunu yakından takip eden biriyim.erdal kardeşimin katılamamasına üzüldüm.kendisini yakından takip ediyorum.dünya kupası finallerini yerinde izlemek isterdim ama nasip olmadı.izlemek isteyenler  ISSF tv den final serilerini izleyebilirler.saygılarımla..........
Bülent SOLMAZ
1969 ELAZIĞ

Çevrimdışı İsmail ÇIKRIKÇI

• *
« Yanıtla #7 : 10 Ekim 2010, 00:18:58 »

Erdalım ilk önce aklıma gelmişken başta TRT. ve özel TV.leri kınıyorum.
Ülkemizde yapılan Dünya şampiyonasına bu kadar ilgisizlik niye bu sporu kale almıyorlar.
Değerli atıcımız Oğuzhan TÜZÜN'ü kutlar başarılarının devamını dilerim.
Erdalım sana yapılan haksızlıkta affedilecek gibi değil, Yapanlar utansın.
Böyle güzel organizasyonu canlı izleyemediğim için çok üzgünüm, Bir daha bu fırsatı ele
geçiremeyiz.
Mümkünse videolarını görme imkanımız olursa sevinirim.
Bu güzel kareleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.
Dünya şampiyonası sebebiyle Poligona güzellik gelmiş onada çok sevindim.
İstenirse kısa bir zamanda neler yapılabiliyormuş.
www.issf-sports.org  tıklayıp,oradan issf tv yi tıklayıp, sağ köşedeki izmir yazan resimleri tıklayarak izleyebilirler.
İsmail ÇIKRIKÇI
1957 BALIKESİR
Tel. 05326577460

Çevrimdışı Erdal ÇİFTÇİ

• *
« Yanıtla #8 : 11 Ekim 2010, 10:22:18 »
öncelikle bülent solmaz kardeşime teşekkür ediyorum.elazığ yakınlarında poligon varmı bilmiyorum ama merakını anlayabiliyorum antreman yapma fırsatı olsa başarılı bir atıcı olacağını tahmin ediyorum .yapacağın spor ne olursa olsun önce bülent gibi çok sevmek lazım başarı sonrasında kesin geliyor.rasgele kardeşim.

ismail abi keşke seyredebilseydin fırsatı  kaçırdın oğuzhan ne kadar zor olan bir başarıyı hakederek aldı ama tv de göremedik.çok yazık aldığı başarı çok  çok büyük duyduğum federasyonumuz tatmin eden bir maddi destek vermiş bence kesinlikle haketmiş.
burak kardeşimle görüşüp videoları nasıl atabiliriz bakıcaz en kısa zamanda.hoşçakal
Erdal ÇİFTÇİ

Çevrimdışı Bülent SOLMAZ

• *
« Yanıtla #9 : 11 Ekim 2010, 23:38:14 »
Maalesef poligonumuz yok erdal kardeşim.Bu yıl avcılar ve atıcılar derneği girişimde bulundu yer hazır, inşaatı ve makine konusu da seneye kaldı.Umarım sorun çıkmaz.Burada en çok isteyen kişilerden biriyim.Bu spora tutkuyla bağlıyım çünkü.Olursa en çok ben sevineceğim.Yakınlarımızda Malatya'da ve Ergani ilçemizde var ikiside 100 km. uzakta.Saygılarımla.
Bülent SOLMAZ
1969 ELAZIĞ

Çevrimdışı Bahattin ÖRTÜKOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 26 Ekim 2010, 13:35:45 »
GÜZEL KARELER TŞKLER GELMEMEKLE ÇOK ŞEY KAÇIRMIŞIM
  • BROWNİNG
  • BERATTA
  • BAİKAL
Bahattin ÖRTÜKOĞLU
1970 KASTAMONU