bu yarışmayı izleyemeyenler için üzgünüm çünkü türkiyede tekrar görmek çok zor hepsi de sıcak kanlı çok iyi atan insanlar.
alberto FERNANDEZ MUCİOZ
fernandez i finalde atış yaparken kameralar yakalayamıyor.
çünkü dünyadaki en hızlı tüfek omuzlayıp atış yapan o başka da yok çok iyi 3 gün geçirdik birlikte
çokda iyi arkadaş olduk.
kız arkadaşı antrenörü ve pskoloji danışmanı gözlüklü olan bayan .
giderken kendi ülke bayrağını ve şapkasını imza ve teşekkür edip bana hediye etti bana en değerli hediyeyi vermiş oldu ve ispanyaya madrite davet etti yılda maxam sponsorluğunda 10 000 fişek attığını söyledi.bir önceki yarışmada dünya şampiyonu olmuştu finaldede 25 attı.
en sağdaki bayan yogi kazımın atıcı kızı hikmet hanım
enrio falko 1 kaç yıldır skeette dünyanın en iyisi o çok tecrübeli ve kendi özel poligonu var beretta yapmış
4 seri antremanını seyrettim tamamını 25 te 25 attı.bu yarışmada 3 tane 24 .3 tane 25 attı birinci oldu.
resmi yarışmadan önce çekmiştik ama gerçekten duble trapta onun geçilebileceği aklımdan geçmiyor.
ronjan SODHİ hindistan bir önceki yarışmada yine dünya şampiyonu olmuştu.
yavaşçalar a.ş satış müdürü tevfik bey ve sodhi .tevfik bey sporcuların çoğuyla sohbet edip bilgi alışverişi yaptı.
ACHİLLEOS georgios skeette çok dehşet atışları var bir önceki yarışmada dünya şampiyonu oldu.
atış yaparken çok soğuk sonra sında çok sıcak kanlı bir insan.
TERRAS fransız skeet atıcısı çok seri tüfek atıyor hiperaktif bir yapısı var ya 24 ya 25 atıyor antremanda
yarışmada bir tane 22 veya 23 yarışmayı bitiriyor oda onu attı üzüldük hep beraber iyi dost olduk terras ile.
akşam kokteylde birlikte yemek yedik mavi tshörtlü olan antrenörü.
VELLA adam avusturalyalı atıcı 3 tane 25 attı yarışmada çok iyi atıyor.
solda sağa adam VELLA russel MARK ve michael DİAMOND,en son otele birlikte gittik beraber arpa suyu içerek yolculuk ettik diamond içiyor ama vella ve mark meyve suyu içiyor.şapkayı diamound hediye etti en kıymetli hediye bu .
alxey ALİPOV bir çok atıcının hayran olduğu alipov gerçekten hakediyor.çok hızlı atıp leblebi kadar parçaları vuruyor dikkatimi çekti tüm plakaları kum gibi dağılıyor parça görmek mümkün değil.
italyan RESKA bir önceki yarışmada 125 te 123 atmıştı çok yakın tüfek atıyor
bayanlar trapta böyle erken tüfek atan birini görmemiştim.finalde 24 atarak birinci oldu.
michael DİAMOUND o bence bir efsane seyrederken insanın tüyleri diken diken oluyor çok çok iyi atıyor
bu kardeşim de bergamanın en iyi atıcılarından nedim KAYHAN .onunda bazı resimlerini atmak istiyorum sevgiler kardeşim
bayanlar trap 2 cisi italyan hanımla bir resmi
ve bayan trap birincisi ile resmi
ve çinli antrenördende taktik aldı allah sonumuzu hayır etsin bizide geçer bu bikere geçti ben 3 nedim 2 oldu.
valery SHOMIN rus skeette 3.cü oldu çok geç atıyor fakat 120 attı barajda 3 .cü oldu
finalde 24 attı
alipovun en büyük hayranı turgutludan kemal kaderli abim ve alexey alipov
bu kardeşimde türk halkını gururlandıran en son dünya şampiyonu OĞUZHAN TÜZÜN