Gerçektende öyle Hasan abi...İnat konusunda bişeyi yapmayacaksa yapmaz, yapacaksada yapar...Katır gibi aynı...Bunun tırnakla alakalı olduğunuda bılmıyordum.Sağolasın.Birde bu tırnağın ette, birde deride olanı varmış.Oda ayrı bi konu
Neyse...
Ama ben onu her halıyle sevıyorum...Yaramaz, muzur, kıpır kıpır, ele avuca sığmayan hiperaktif bi yapısı var...Aynı ben
Mal sahibine cekmezse haram olur misali...
2-3 aylıkken yırtmadığı pantolon paçam kalmadı.Ne kadar gazeteyle vurdumsada yok..Paça gordumu dalıyordu.Kurtulamıycam bu derdınden derken kendı kendıne bıraktı.Bağlı giderken koca köpek gibi çekiyor.Gücüde yüksek..Umarım bu inadı avı takip ederkende devam eder.Kokuyu toparlayamayınca bırakıp gelmez yanımıza inşallah...
Hasan abi birde iyi cins kopayların ağzının içi siyah olacak, kafası düz, kuyruğu bilmem bacağının bılmem meresıne degecek, yok şurası şu renk, yok burasında bu olacak, vs..vs.. diyorlar...Her ne kadar
''en iyi kopay av yapan kopaydır'' sözü cümle alemde geçerli bir kural olsada, ve kopaylar renk ve yapı olarak çeşitlilik göstersede, Türkiye şartlarında iyi bır kopoyu belirleyici krıterler nelerdir, yada nasıl olmalıdır?(SENCE)
Şimdıden teşekkurler...