Sevgili Arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş Ramazan Bayramnı kutlarım. Epey bir aradan sonra aranızda olmak gerçekten güzel.
Arif Bey yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şu an için tek duamız Allah(cc) ona uzun ömür versin. O olmadan avda doğru dürüst bir düzen dahi olmuyor. Başka köpeklerlede çok ava gittik ama çoğu merada kaybolup gidiyor tavşan kaldırsalar dahi çekip gidiyorlar fakat bizim kocakulak oldumu tavşan mutlaka yoldadır ve uğramadan geçmez.
Sevgili Hasan Can abiye katılmamak elde değil, köpeklerimize gerekli sevgi ve saygıyı hepimiz göstermeliyiz. Resimde etraf biraz dağınık ve arkadaşlar haklı olarak serzenişte bulunmuşlar hepsini burdan sevgiyle selamlıyorum ve eleştirilerini daima bir dost eleştirisi olarak algılıyorum. Daha önce belirtmiştim köpek sürekli beraber ava gittiğimiz bir dostumun. Ve onun için köpeği tabiri caizse evlattan öte. Hastalandığında kendi elleriyle çorba pişirdiğini ve kendi elleriyle içirdiğini biliyorum. Bundan önceki yetiştirdiği çift köpeklerini avda görüp hayran olan bir avcı arkadaşının arabasının anahtarlarını önüne atıp araba bi tarafa köpekler bitarafa köpekleri istediğini fakat arkadaşımın kesinlikle kabul etmediğini de biliyorum. Kaldı ki köpek köyde ve belirli günlerde istediği zaman ava gidebiliyor, özgür ve özgüveni yüksek, anlıyacağınız yaşantısı dört duvar arasında yaşayan bir çok şehirli köpekten çok çok daha iyi.
Selam ve dua ile..