İnşallah oskara benzerler.Sağlıklı büyüsünler ve kaderleri oskar gibi olmasın.
İnşallah Uğur bey bir nevze babalarına benzerlerse vay av hayvanlarının haline bunların 8 ininde babası gibi avlandıgını düşününce yüzümde tatlı bir tebesüm oluşdu 8 oscar
ve dediginiz gibi kaderleri babalarına benzemez inşallah ve babalarının yarıda bırakdıgı bayragı sonuna kadar taşırlar...
Maşallah çok güzel yavrular. İnşallah hayırlısıyla büyür, hayırlı günlerde avlanırlar.
Teşekkür ederim ORhan bey...
oooooo maşallah maşallah paşalar büyümüşler Seyhan Bey, gelişimleri çok güzel olmuş. Seyhan Bey sırf köpekleriniz için ilaç buzdolabınız olduğunu geçenlerde Rıdvandan duydum ve çok takdir ettim. Sizin ilgi ve alakanızla bu küçük OSCARların maşallahları var. İnşallah ilerde babaları gibi iyi birer avcı olurlar. Görüşmek üzere.
Çok teşekkür ederim Nurettin hocam ilaç stogumuzun fazla olması bu yetimlerin babasını kurtarmaya yetmmedei inşallah bunların gelişiminde ve sağlıklı büyümesinde faydası olur dediginiz gibi inşallah babaları gibi asil ve mükemmel bir avcı dostu olurlar...
Not: Hocam gözünüze kestirdiginiz varmı yoksa daha ilerki zaman da mı seçiceksiniz yavrunuzu...Unutmadan en altdaki yavruyu kendime ayırdım onun üstünde yogunlaşmasanız sevinirim...