Gönderen Konu: yardımlarınızı bekliyorum lütfen?????  (Okunma sayısı 3921 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
yardımlarınızı bekliyorum lütfen?????
« : 13 Ağustos 2010, 19:38:46 »
 :( :(köpeğimin çenesinin altında yan taraflarında tüy dökülmesi ve ufak ufak yaracıklar olusmus ne yapmam gerekiyor nedir bu lütfen yardım cı olun köpeğim ingiliz pointer 2bucuk yasında saglıklı
şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederimm :( :(
Murat SUVAY
1986 / iZMİR -- KARŞIYAKA
Tel:05306663323

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: yardımlarınızı bekliyorum lütfen?????
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2010, 19:57:32 »
uyuz ignesi yaptırın geçmiş olsun....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Aykut ALGÜNEY

• *
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2010, 21:22:18 »
Murat kardeşim, madem köpek bakıyorsun önce veterinere götüreceksin köpeğini ki, uyuz mu,leishmania mı, alerji mi, beslenme bozukluğu mu , vs. vs. hekim arkadaşlar görsün gerekirse test yapsın , önce teşhisi koysun. sonra tedavi. Ezbere ilaç verme bi de köpeğinin karaciğer ve böbreklerini sakatlamayasın. Eğer yardım istersen veteriner konusunda tavsiyede bulunurum.0 506 976 22 18
Aykut ALGÜNEY
1972-İzmir

Çevrimdışı Atakan AKIN

• *
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2010, 22:15:11 »
Veterinere götüreceksin ilerlememesi için...
Atakan AKIN
1977-MANİSA-ALANYA

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2010, 12:03:29 »
yorumlarınız için tşk ederim ama veterinere götürdüm iki tane veterinere biri farklı bişey dedi ilaç verdi biri başka bişey kan aldı bilmem ne hep hikaye ya bir ton param gitti ama sonuc hep aynı hep aynı siz olsanız naparsınız yine gidip bi ton bedavaya para verip gelirmisiniz şimdi bana tavır yapıyosunuz kızıyosunuz ama gelinde görün boşyere iğne yaptılar köpeğe hani hiç bişey geçtiği yok neyse sağolun yorumlarınız için çok yardımcı oldunuz...
şunuda unutmayın burya siz büyüklerimden bilgi almak için yardım yazıyorum bizde biliyoruz veterinere gitmeyi neyse yinede çok sağolunnnn :( aykut ve atakan bey sağolun..!
Murat SUVAY

Çevrimdışı Aykut ALGÜNEY

• *
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2010, 12:43:18 »
Murat ! işareti ile aklınca tepki veriyorsun ama, yaptığın iş değil bak sana telefon numaramı yazdım ara beni iyi bir veteriner tavsiye edeyim diye. Veteriner var veteriner var. Ama boş yere para verdim deyip burada böyle çözüm araman hepten yanlış. Kim hangi cesaretle kafasına göre teşhisi konulmamış bir rahatsızlık için buradan sana ilaç tavsiye edebilir. Kim böyle bir sorumluluğun altına girebilir.Surat asmana gerek yok ara beni yardım edeyim. Ne kadar erken teşhis o kadar etkili tedavi.
Aykut ALGÜNEY
1972-İzmir

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2010, 13:27:52 »
muratında hakkı var 4 yıl önce köpegim gençlik hastalıgına yakalandı,son anları habire kriz geçiriyor...en azından agrı kesici yada uyuşturucu gibi birşey için vet e götürdüm..ben durumu anlatıyorum..vet habire köpege tahlil yapma peşinde...iyi tamam yap dedim...kan aldı yarım saat sonra tahlil sonucu..köpekte hiçbir rahatsızlık yok !!!...çok saglıklı maşallah !!!! inanmak istiyorum ama inanmıyorum...ver 100 lira..iki gün sonra köpek öldü....alınmasınlar ama artık erkek vetlere güvenemiyorum..şuanki vet hekim bayan...hayvanları paradan daha çok sevdigini biliyorum....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Aykut ALGÜNEY

• *
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2010, 14:17:45 »
Birol bey bu işin erkeği kadını yok. Tamamen karakter ve mesleğine duyduğu saygı ile alakalı. Talihsiz bir olay yaşadığınız , memnun olmadığınız veterineriniz varsa değiştirin. Hastanede ki her doktor aynı mı, değil. Bir kaç doktor değiştiriyorsunuz derdinize anca derman buluyorsunuz. Bu gün sigortalı iseniz, doktorlar da gerekli gereksiz bi dünya tahlil istiyorlar neden,hasta kapıdan girmiş içeri ne kadar koparırsa kardır. Nasıl olsa çoğunu devlet ödüyor, sen düşmüşsün derdine 3-5 gözün görmüyor.

Bazı veterinerlerin de benzer yaklaşımlarda bulunduğunu görüyoruz. Bir arkadaşımın bretonu bir kaç gün keyifsizdi, muayenehanesinde her türlü cihazı bulunan bir veterinere gitti, kapıdan girince içeri, kan testi, rontgen ıvır zıvır ne varsa yaptırdı, kene ısırığı dendi, o dendi bu dendi, köpek hafta sonunu göremedi. Otopside kaldığı klubenin tavanından sarkan kiremit altı örtüsünü yediği anlaşıldı. Bağırsaklarda kalmış. köpeğin içi mosmor olmuş. Aradı beni iş işten geçmiş, senin veterinerle bi görüşsek diye,Nerde rontgenin diyorum vermedi diyor, test sonuçların nerde vermedi, gösterdi mi sana hayır,bi dünya parayı da kaptırmış.  Köpeği atmak için bile ücret ödemiş. Köpek nerde 2 sokak arkada çöplükte. Bunu da yapan BAYAN veteriner. Yani bayanı erkeği değil, mesleğine saygılı, hastasına bilgi veren, teşhisi koyarken her türlü olasılığı göz önüne bulunduran, araştıran bir veteriner bulursanız o zaman doğru yerdesiniz. Ödediğiniz her kuruşu hak eden bir hekimdesiniz.

Benim var 18 yıldır hiç değiştirmedim, benim ve arkadaşlarımın pek çok köpeğini her zaman doğru yönlendirip pek çok kez hayatlarını kurtardı,bende o kadar güven oluşturdu ki adını her zaman gururla zikrettim her ortamda,  başı derde giren derdine derman bulamayan arkadaşlarım sürekli beni arar hale geldi, tuttum ellerinden götürdüm, her zaman tatmin edici bilgilerle bizi donattı kapısından 1 kere giren bi daha çıkamadı. Bu da erkek veteriner.
Aykut ALGÜNEY
1972-İzmir

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
« Yanıtla #8 : 14 Ağustos 2010, 16:12:48 »
aykut abicim ben senin veterineri biliyorum dogru söylüyosun yok abicim sana niye surat yapayım sen haklısın bak kızma bana snra kulube gelemem döversin beni orda hehe bi ara getiririm kulube görürsün köpeği bostanlıdaki veterinere ve belediyeye götürdüm bir ton para aldılar abi sen kızma bana sen haklısın abi bana benim tina böyle oldu sen tanıdın demi benii murat örnekköyden
Murat SUVAY

Çevrimdışı Aykut ALGÜNEY

• *
« Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2010, 04:05:57 »
Murat tanıdım tabi , ama bu tüyler neden dökülürse dökülsün 2 günde yerine gelmiyor. Biraz sabır etmen lazım. Benim vet. götürdüysen eğer merak etme dermanı bulursun, ama belediye vet. çok zor.
Aykut ALGÜNEY
1972-İzmir

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
« Yanıtla #10 : 16 Ağustos 2010, 10:55:02 »
eyvallah abi çok sağoll yorumların içinn..
Murat SUVAY