abilerim vede arkadaşlarım. Normalde bu bölümde selam yazamam biliyorum ama zamanım kısıtlı olduğu için böyle gerekti.
Ben bursa ıznikten veysel altındağ. (2 gün sonra uzun uzun tanışırız zaten) benim büyük bir sorunum var. 10 gün önce 1.5 yaşında çok güzel bir setter geçti elime. Köpeği bana tavsiye eden adam, ferma vede aport sorunsuz dedi. Geçen gün çalışmak için tarlaya gelirken köpeğide getirdim yanımda. Araması harika. Ama birşey bulamadı. Akşama doğru peşimde gezerken birden kayboldu derken birde baktım 100 metre ilerden çalıların içinden çıkmış bana doğru geliyor. Tam yanından geçerken ağzında bişey farkettim. Beni 10 metre geçip ağzındakinı bıraktı ve tekrar yanıma geldi. Bıraktığı şeye baktım. Karatavuk palazı. Baya bir hırpalamış vede kuşu öldürmüştü. Tekrar attım kuşu. Gitti kokladı ama getirmedi. Aport çalıştırırken sadece tüy bağlı takoza aport yapıyor. Başka hiçbirşeyi getirmiyor. Ondada yerden aldığı gibi bana getiriyor. Kesinlikle geveleme yok. Şimdi benim korkum acaba avdada vurulanı çiğneme yaparmı. Köpeğim 1.5 yaşında dişi setter