Gönderen Konu: BROWNİNG B80  (Okunma sayısı 8876 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Selami FİLİK

• *
BROWNİNG B80
« : 05 Temmuz 2010, 01:18:39 »
BROWNİNG B80  ADI VERİLEN BİR MODEL ÇOK YAKIN ZAMAN DA ELİME GEÇTİ,TÜFEK FULL SHOKE,76 NAMLU.

BERATTA 303-304 VE BREDA NAMLULARI İLE  BİREBİR UYUMLU,TÜFEK BERATTA DAN PATENT ALINIP BROWNİNG TARAFINDAN YAPILMIŞ.TÜFEK NAMLUSU ÜZERİNDE SOL TARAFTA BERATTA DAN PATENT ALINDIĞI  FAKAT SAĞ TARAFTA DA BROWNİNG PORTEKİZ İBARESİ VAR.

İÇ AKSAMLAR TAMAMEN BERATTA 303-304 , NAMLU  VE DİĞER AKSAMLAR DA BROWNİNG AMBLEM İ MEVCUT.

TÜFEK VEYA KONU HAKKIN DA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VAR İSE,PAYLAŞIMLARINI AKTARIRLARSA SEVİNİRİM
Selami FİLİK
1977-Adana

Çevrimdışı Ramazan AKNARÇAY

• Gravürcü
  • *
    • www.vurucuav.com
Ynt: BROWNİNG B80
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2010, 01:42:34 »
Garip  bir  tesadüf   breda  ve  303  namluları   aynıdır ,  bunun  beretta  yada  browning  tarafından  yapılmış  olması  sanırım  sirket  profiliyle  alakalı .Ülkemizdeki  bu  anlamda  üzümlüdeki  fason  imalat  anlamındada   bu  namlular  aynıdır ve  daha  fazlası  var  ama  neyse  diyeyim  kendi  adıma  
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2010, 01:48:40 Gönderen: Ramazan AKNARÇAY »
Kaybetmeyi öğren, yoksa kazanmayı çok ciddiye alırsın..
Ramazan AKNARÇAY       0 542 337 14 71
1977- Üzümlü/ KONYA
www.vurucuav.com

Çevrimdışı A.Selçuk KARAKÖY

• *
    • REMINGTON
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2010, 12:43:51 »
 B80 tam anlamıyla Beretta 303 1980li yıllarda üretilmiş üstündeki browning yazısı sizleri yanıltmasın tüfek beretta tarafından üsretilmiş.
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]
 ''İyi düzenlenmiş bir Milis, özgür bir Devlet’in güvenliği için şart olduğundan, halkın silah bulundurma ve taşıma hakkı ihlâl edilemez.” Amerikan Anayasası

eraykoçak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2010, 21:41:11 »
 ördek avı için ideal bir silah bilenler için ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı Mert ATEŞ

• Free Üye
  • *
  • Avcılık Sporların Kralı Kralların sporudur....
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2011, 14:18:19 »
selami kardeşim  b 80 inin portekizede var italyasıda var 2 sinide kullandım italya belcikadan patent almıs sonra portekizde cıkarmıs 2 versiyonu mevcut portekiz olanıda gördüm italyan olanıda ama benim tavsiyem italyan olanı daha güzel daha kıymetlidir aynı gibi gözüksede celik kalitesi farklıdır... saygılar sevgiler ....
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2011, 14:23:57 Gönderen: Mert ATEŞ »
Mert ATEŞ
1980 KIRŞEHİR

The following users thanked this post: Mehmet BEZİRGANOĞLU

Çevrimdışı Ferhat DEMİRCİ

• *
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2011, 17:53:00 »
   Bildiğiniz herşeyin tersini çıkaran tüfek, evet her avcının temel bilgilerinin tam tersi sonuçlarla aklınızı alabilecek derecede performansa sahip bir tüfek ben böyle bir tüfek görmedim. hep benellinin en etkili tüfek olduğunu düşünürdüm kinetik mi gazlımı muhabbeti yıllardır kafamızı karıştırmıştır. bu tüfek bu sorununda yanıtı nitelikte benelliye hem grupman hemde penetrasyon anlamında kök söktürdü. hala ahzırda kullandığım 3 otomatik tüfeğimin 3 de kinetik..
   bu hafta selami kardeşimle beraber yeni aldığımız seterimizi gezdirelim diye köyün  yolunu tuttuk köpeği gezdirirken bu arada yanımızda b 80 la beraber 4 değişik marka tüfekde vardı. tüfekleride test etme şansı bulduk öyle detaylı bir test olmadı ama beni şaşırtmaya yetti. benelli, ata neo,browning fusion evolve ve birde 391 urika bu saydığım tüfekler sadece nal toplamakla yetindi .tekrar ediyorum ben böyle dehşet bir tüfek görmedim bu güne kadar yerli yabancı yüzlerce  tüfek elimden geldi geçti bu çok farklı....diğer tüfekler hedefe saçma bırakıyor bu hedefi yok ediyor..gelecek hafta videolarla buradan paylaşağım diğerlerinin saçmasının gitmediği yerlere bunun tapası gidiyor bu ne iştir arkadaş ben anlamadım biri bana açıklasın..
bu arada b80 full şok 76 cm namlu benelli 76 mobil şok ata neo 71 mobil şok browning fusion 71  5 cm uzatma ile 76 full hepsiyle denedim nola bir tüfek şunu sustursun diye nafile...
   üm köy b80 arıyor şuan insanlar hayretle izledi.

Ferhat DEMİRCİ
1979 ADANA
[email protected]

The following users thanked this post: Mehmet BEZİRGANOĞLU