Bulamamakta haklıymışım. Konu başlığını, yerini hatırlamam mümkün değildi.
Özgür Bey, orada da yazmışım, şimdi de aynısını yazacağım. Atışlarınızdan bazıları alt, bazıları kenarlarda. Rüzgar veya ufak nişan hataları olabilir ama bu atışları duran hedefe yaptınız. Keklik harlayıp giderken daha isabetli atılabilir mi? Bazıları güzel, hepsi için yazmadım.
Bunların rüzgardan mı, tüfeğin hatasından mı, size uymamasından mı olduğunu bilmiyoruz. Yerinizde olsam tekrar atış yaparım ama rüzgarsız bir yerde. Hatta hedefi biraz daha büyükce ve yukarı koyup, tüfeği de dizime veya başka yere destekleyip öyle atardım. Eğer dağılım merkezde yoğun ise, tüfekte hata yok demektir.
Benim de bir tüfeğimle başım dertte. Ben de 2 haftadır falan uğraşıyorum. Gerçi benim işimin içinde kendi hazırladığım fişekler de var
İkisiyle birden uğraşıyorum. Geçen hafta fişekle ilgili olanı çözdüm. Öbürü de Allah'ın izniyle bu hafta veya sonrakine. Yine de bu hafta rüzgara rağmen fişeklerimle ilgili meseleyi çözdüm sayılır. Neyse uzatmıyayım. Bazen uğraştırıyor. Oysa en eski tüfeklerimden 103D maşallah hiç sıkıntı yaşatmadı. Oluyor işte.