sevgili dostlarım,geleneksel bergama kermes yarışması şenlik ve dostluk sportmenlik çerçevesinde yapıldı ve çok güzel bir etkinlik oldu.
katılan sporcular doya doya tüfek atıp yarıştılar .anreman serileri saat 2 buçuğa kadar uzatılınca hem çalışma yapma hemde yarışma sansı oldu.
sitedende bir çok dostlarımızla tanışma şansım oldu bol bol sohbet edip birlikte yarışma yaşadık.
yapılan yarışmada süperler kategorisinde 1.ci ben 2.ci serdar avcı 3.cü serhat avcı 4.cü mehmet olur 5.ci osman bildik 6.cı ihsan tarzan derece ve hediye almışlardır.
yine yapılan bu yarışmada profosyonel ve amatör kategorisinde ilk 6 ya giren sporcular kupa ve madalyaların yanı sıra değişik hediyeler alarak başarılarının karşılığını almışlardır.
derece alan süperler
bergama belediye başkanımız mehmet gönenç bey bana ödülümü verirken.
ayağından rahatsız olmasına rağmen spora verdiği önemden dolayı zor şartlardada olsa ödül törenine katılıp güzel bir konuşma yaptı bergama poligonuna vermiş olduğu maddi ve manevi tüm desteğinden dolayı kendisine çok çok teşekkür edip acil şifalar diliyorum.sağdaki gözlüklü abimiz kendisini yıllardır örnek aldığımız emin dizdar abimiz kendisine saygılarımı sunuyorum.
siteden solda ziya çobanoğulları sağda ersin şendur kendi kategorilerinde başarılı bir yarışma çıkarıp 3.cü oldular başarılarının devamını diliyorum.
sağımda büyük belen avcılar kulüp başakanı hüseyin ali doğantepe,solumda bu yarışmada 15 te 13 atarak birinci olan oğlu mustafa doğantepe ve derece alan arkadaşı
buda bana verilen günün en büyük ödülü otomatik tüfek,fakat silahım çok olduğu için yavaşçalar a.ş üretmiş olduğu sürekli kullandığım500 adet F1 trap fişeğiyle değiştirip bergama klübüne de küçük bir katkıda bulundum.
sponsorum olan yavaşçalar a.ş tüm sporculara başarılar diler.desteklerinden dolayı firma yetkililerine çok teşekkür ederim.
tüm dostlarıma başarılar dilerim