Gönderen Konu: YABAN ÇİZME  (Okunma sayısı 29478 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir TOPÇU

• *
Ynt: YABAN ÇİZME
« Yanıtla #25 : 28 Kasım 2010, 22:44:21 »
yabanda satılan malzemelerın fiyatları co kyuksek o fiyatlara daha kaliteli ürünler alına bilir örnegin av yelegi adanada 50 tl ye ondan daha kalıteli av yeleklerı mevcut
Kadir TOPÇU
1984-ADANAlıyık

Çevrimdışı Kadir TOPÇU

• *
« Yanıtla #26 : 28 Kasım 2010, 22:45:48 »
Ömer BOROVALI ya sormuştum çizmeyi Tavşanlı dönüşü ve bana iyi olduğunu söylemişti.Üstad iyi diyorsa bir bildiği vardır diye düşünüyorum
abicigim bu borovalı degilmiydi PARASI OLAMYAN avlanmasın dıyen bu yabandakı hıc bır adam usa degıl bana göre dr ali köpek tıcaretı yapıyor ötekı bılmemne hepsı paralı avlagı getırmeye calısyor domuz avını bıle paral ıyaptırmaya calsııyorlar bizzat şahit olduk bu olaya
Kadir TOPÇU
1984-ADANAlıyık

Çevrimdışı Ahmet AYATA

• *
« Yanıtla #27 : 01 Ocak 2011, 10:00:17 »
2 3 kez gitdim çizmeyi çatladı su aldı asla tavsiye etmem yaban tv yi aradım neymiş yürüyüş çizmesiymiş yaban ürünlerinden

iğne almam artık resmen dolandırıcılık bu
Ahmet AYATA
1982 - KAYSERİ

Çevrimdışı Gökhan KAYA

• *
  • rastgele sayın avcı abilerim...
« Yanıtla #28 : 01 Ocak 2011, 10:36:15 »
ben pantolon, askılı ve normal yeleklerini aldım geçen yıl, kesinlikle tavsiye etmem...pantalonun arası 4. giyimde söküldü; ayrıca sözde su geçirmeyen pantalon normal hayatta giydiğim kot pantalondan bile beter, dışarıdaki nemi bile alıcak neresdeyse içeriye, yelekler ise çok hantal, ayrıca fişek koyacak yerleri yok, ceplere fişek dldurduğunda ise yere eğilemiyorsun hareket rahatlığın ortadan kalkıyor. askılı yelekde ise askıları düzeltmekten av yapamıyorsun, yada askıları göğüs kısmından bir ip aracılığıyla birbirine bağlamalısınız ayrıca bu yelekde de fişeklik yok...kesinlikle tavsiye etmem ben 200 lira verdim aldım ama o fiyata çok daha kalitelilerini alabileceğime inanıyorum...
  • ATA Arms CY Yüksek ve Geniş Bant
  • ATA Neo 12
  • Huğlu Av Kooparatifleri 104 A Süper Poze
  • ATA VENZA Siyah
  • Drahtaar
Gökhan KAYA
1985 BURSA/Harmancık

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 01 Ocak 2011, 12:06:48 »
dandik malları millete çakmaya çalışıyorlar,işin dogrusu çakıyorlarda, az bir zaman sonra millet uyanacak ondan sonra igne dahi satamayacaklar,sonrasında dünyanın en kaliteli mallarını en uygun fiyatlarada satsalar kimse dönüpde bakmayacak..habire para kazanıp güven kaybediyorlar...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Mustafa BİLİR

• *
« Yanıtla #30 : 01 Ocak 2011, 13:03:23 »
Bir arkadaşım aldı çizmesinden, bir kaç defa kullandıktan sonra yanlarından çatladı.Yazık verilen paraya,ver 10 tl al bir palalı, 4 yıldan beri kullanıyorum hamur gibi maşallah. ;)
Mustafa BİLİR
1974 Pamukören Kas. Kuyucak-AYDIN
İkamet Ödemiş-İZMİR

Uploaded with Ima

Çevrimdışı Ali AKTÜRK

• *
« Yanıtla #31 : 01 Ocak 2011, 13:04:27 »
dandik malları millete çakmaya çalışıyorlar,işin dogrusu çakıyorlarda, az bir zaman sonra millet uyanacak ondan sonra igne dahi satamayacaklar,sonrasında dünyanın en kaliteli mallarını en uygun fiyatlarada satsalar kimse dönüpde bakmayacak..habire para kazanıp güven kaybediyorlar...
Ali AKTÜRK 1977 KAYSERİ
Sözün bilmez bazı nâdan elinden
Yol ağlar, usûl ağlar, erkân ağlar...

boldor

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 01 Ocak 2011, 13:06:49 »
yaban tv den  bir tane şikayeti olmayan varmıı. her konuda . avcılık camiasına. ivme .derken inme kazandırmak üzereler.her koşulda ticaret. tüm dünyada böyleymiş .avrupada .bile.bizde paralı avlaklara.kavuşacagız an meselesi.velasıl kelam çamur at izi kalsın diye yazmadım

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
« Yanıtla #33 : 01 Ocak 2011, 13:41:07 »
hem pahalı hemde kimse memnun değil.
25 liralık derby, 10 liralıkta palalı çizmem var. yaklaşık 5 senedir, tarla işlerinden ava, dağa bayıra her yerde giyiyorum hiç bi sıkıntı yok. özellikle derby tamamen kauçuk,  oldukça esnek ve hafif.
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Çevrimdışı Ali AKTÜRK

• *
« Yanıtla #34 : 01 Ocak 2011, 17:09:28 »
http://www.canlarteknik.com/POLLY-FARM-TARIM,CA2-696.html

BU çizmeye ne dersiniz arkadaşlar?Kullanan var mı?
Ali AKTÜRK 1977 KAYSERİ

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 01 Ocak 2011, 17:38:27 »
Yaban çizme kesinlikle tavsiye etmem o parayı hak etmiyor aldım pişman oldum derby çizme tavsiye ederim
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2011, 18:20:34 Gönderen: Mehmet AKKUŞ »
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Ali AKTÜRK

• *
« Yanıtla #36 : 01 Ocak 2011, 17:45:16 »
polly den mi bahsediyorsun Mehmet abi?
Ali AKTÜRK 1977 KAYSERİ

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• *
« Yanıtla #37 : 11 Ocak 2011, 01:57:24 »
   ben bunu kullanıyorum çok rahat ,sağlam ,ve yumuşak.  poolyboot

ben ve derneğimizin tüm üyeleri bundan kullanıyor Manisa üretimi kalite ve fiat olarak çok iyi tavsiye ederim..
Özkan BAKIR
1958 Akhisar _Manisa

Akhisar avcılık,atıcılık,amatör balıkçılık ihtisas spor kulübü genel sekreteri

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #38 : 11 Ocak 2011, 09:30:02 »
Derby ve palalı çizmelerini, 6 yıldır kar, yağmur, çamur, sıcak soğuk giyiyorum halada kullanıyorum eskisede yenisini alsam diyorum ama eskimiyor
yaban store mallarından bu kadar şikayet var iken hiç yanına yaklaşırmıyım, para ver pişman ol ne gerek var, bildiğiniz yoldan şaşmayın
rastgele
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Erdal ÇİFTÇİ

• *
« Yanıtla #39 : 11 Ocak 2011, 18:16:50 »
YORUMLARI OKUDUM ŞAHSEN ÜZÜLDÜM ÖZELLİKLE BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM..........
ÜZÜLDÜĞÜM KONU PEK ÇOK ARKADAŞIMIZ ŞİKAYET ETMİŞ BİR ÇOK PARALAR HARCAMIŞ MEMNUNİYET YETERSİZ.
BENDE AV SEKTÖRÜNE YENİ GİRMİŞ BİR ÜRETİCİ OLARAK NEDEN BU ÜRÜNLERİ SATAN BİR YETKİLİNİN CVP YAZMADIĞINA BİR ANLAM VEREMEDİM ÜZÜLDÜM.
HER SATILAN ÜRÜNÜN ARKASINDA DURMAK GEREKMEKTEDİR BİLEMİYORUM BELKİ BİR GÜN BENİM ÜRETTİĞİM BİR ÜRÜNDEDE BÖYLE BİR SORUN OLABİLİR MALUM KUL YAPISI.
ÖNEMLİ OLAN UZMAN BİR AVCININ DENEYİNDEN GEÇTİKTEN SONRA ÜRETİLİP SATIŞA SUNULSA BÖYLE OLMAZDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
HER ÜRÜNÜMÜ 15 GÜN BOYUNCA TEST EDİP EN ZOR ŞARTLARDA KULLANIP SONRA SATIŞA SUNUYORUM AMACIM SONUNA KADAR ÜRÜNÜMÜN ARKASINDA OLMAK.
MEMNUNİYET YOKSA GEREKSE PARA İADESİNE KADAR GİDİLECEK BENİM FİRMAMDA BEN ŞUNU ANLADIM AVCI YOLUNACAK KAZ STATÜSÜNDEN ÇIKMALI ARTIK VE ÇIKIYORDA.
ÜZÜLÜYORUM MAL KALİTELİ YADA DEĞİL BİLEMEM KULLANMADIM KARALAYAMAMDA HER KES BİR LOKMA EKMEK İÇİN UĞRAŞIYOR UMARIM HERKES MEMNUN KALIR ÖDENENLER BOŞA GİTMEZ.
AVCI DOSTLARIMA SAYGILARIMLA RASGELE.
Erdal ÇİFTÇİ
1969 izmir 0 532 382 32 17

Çevrimdışı Abdullah ÇETİN

• thehunter13
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 11 Ocak 2011, 18:49:41 »
aman aman kesinlikle almayın arkadaşlar 2 tn aldım her ikiside önden çatladı o kadar yabana telden şikayet trafiğinde bulunduğum halde tel numaramı almalarına rağmen  kimse geri dönmedi anlayacagınız paranızı çöpten topluyursanız tavsiye ederim.
Abdullah ÇETİN
1979 Tatvan BİTLİS 05324683715
www.mostarhoteltatvan.com
04348279192

Çevrimdışı İlker YÜKSELEN

• *
« Yanıtla #41 : 03 Şubat 2011, 16:52:55 »
çin malı abi  hiç iyi değil arakadaş kullandı bir ayda  yırtıldı
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2011, 16:54:13 Gönderen: İlker YÜKSELEN »
İlker YÜKSELEN
1977-Bursa

Çevrimdışı Bülent ŞAHİN

• *
« Yanıtla #42 : 03 Şubat 2011, 17:17:15 »
ben istanbulda yaban store malzemelerinden kullanıpta memnun olan kimseyi tanımıyorum bunlar avcıları kandırma konusunda duayyenler bence ..
Bülent ŞAHİN
1977 İSTANBUL

Çevrimdışı Aykut ALGÜNEY

• *
« Yanıtla #43 : 03 Şubat 2011, 17:36:10 »
Allahtan üretirken başında durmuşlar, ya kiçında dursalardı olabilecekleri hayal bile edemiyorum, maazallah !

Bu ne yaa, insan müşteri memnuniyetini bu kadar kulak arkası eder mi ? Arkadaşım da aldı bu çizmelerden, yürürken altından su aldığını fark etti hem de ilk giyimde, altında baktık delik var, telefon açtık, kullanma talimatını okumamızı söylediler. Lafa bak. Çizme Kullanma Talimatı, söylediği adam Ege Üniversitesinde Doçent, 35 yıllık avcı, çizme kullanma talimatına bakacakmış. Neyse bi sürü kavga dövüş değiştirdik çizmeyi ama , bayramlık ayakkabı gibi giyiyoruz, her an başına bi şey gelecekmiş gibi. Bu ne biçim iş anlamadım. Al bi Palaı gözünü seviim tepe tepe kullan.
Aykut ALGÜNEY
1972-İzmir

Çevrimdışı A.Rıza KARAKULAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 09 Şubat 2011, 21:48:34 »
Sevgili Aykut senle Alp'e mıchelın lastik fabrikasından özel sipariş çizme yaptırmak lazım.Kardeşim günde 50 km hızla 10 saat gezilirmi :D Saygılarımla
Ali Rıza KARAKULAK
1958 KARŞIYAKA

Çevrimdışı Aykut ALGÜNEY

• *
« Yanıtla #45 : 09 Şubat 2011, 22:55:49 »
Ali abim , Michelin kesmez beni Lassa OK 144 lazım bana.
Aykut ALGÜNEY
1972-İzmir

Çevrimdışı Aykut ALGÜNEY

• *
« Yanıtla #46 : 09 Şubat 2011, 23:11:43 »
Cemal'cim demek ki sana başında durduklarından denk geldi, bize de kıçında durduklarından. Aslında üzülmüyor değilim, yaban böyle bir fırsatı eline geçirmişken böyle istikrarsız imalatlarla imajını zedelesin yazık ediyorlar kendi kendilerine. Bütün malların aynı standartta olması ve bahsi geçen " YABAN KALİTESİNİ" gerçekten oluşmalarını isterim. Bizde gönül rahatlığı ile alalım , şimdi mal gelene kadar acabalar ve endişelerle beklemek hiç hoş değil.
Aykut ALGÜNEY
1972-İzmir

ERENERDİ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 04 Mart 2011, 17:52:22 »
***Al bi Palaı gözünü seviim tepe tepe kullan.***
tamamen katılıyorum  biraz terletiyor ama olcak o kadar ..su işe biraz daha avcı tarafından baksalar  iyi satış yapacakları kesin ... (şekil,reng ,vs gibi)

Çevrimdışı Rıdvan GELEN

• *
« Yanıtla #48 : 17 Nisan 2011, 14:00:04 »
Ben ettim siz etmeyin. Parayı yolda bulan almasın yazıktır.
Rıdvan GELEN
1969 AKÇALAR-BURSA

Çevrimdışı Kadir ALP

• *
« Yanıtla #49 : 24 Mayıs 2011, 15:17:48 »
Uzun zamandır yabanın sitesine bakmıyordum, bugün baktımda, çizmeyi 75 TL den 49 TL ye düşürmüşler. Geçen yıl ben 75 TL ye aldım, kullandım. Sonuç olarakta 75 TL lik bir çizme olmadığını görmüş ve verdiğim paraya üzülmüştüm.
Bugün görüyorumki çizmeyi makul fiyatına indirmişler.

Alan ve kullanan biri olarak almak isteyen arkadaşlara bu günki fiyatından tavsiye ediyorum. 49 TL ye alınabilir, kullanılabilir bir çizme.

Kadir ALP
1970-Adana