Gönderen Konu: kene sorununa benim basit çözümüm  (Okunma sayısı 5466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet ADIYAMAN

• acs
  • Müdavim Üyemiz
    • otomatik av tüf.sac parça imalatçısı
kene sorununa benim basit çözümüm
« : 02 Haziran 2010, 01:33:11 »
malum sıcaklar geldi kene vakaları kabus gibi oldu KENKOV adlı sprey var insanlar için aslında ben köpeğime 2 senedir ava çıkarken birazcık sıkıyorum hangi otluğa sıklığa girerse girsin asla kene üzerine gelmiyor kendinize de uygularsanız kullanma kılavuzuna göre uygulayın sorun kökten çözüm eskiden ense damlası ve başka ilaçlar kullandım köpek ormandan çıktı mı üzerinde kene dolu olurdu seter köpek 1saat elde cımbız tek tek kene ayıklardım arabaya koymadan önce.  sonra bu ilacı aldım  bu kesin çözüm 8  10tl civarı 1 ay gider normal şartlarda
ben koli ile alıyorum :) arabamda devamlı bi tane taşıyorum
saygılarımla

Ahmet ADIYAMAN
1958 Ağva İSTANBUL

Çevrimdışı Necdet METİN

• *
Ynt: kene sorununa benim basit çözümüm
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2010, 12:05:41 »
paylaşımın için teşekkürler...
faydalı olacağına inanıyorum bende deneyeceğim.
Necdet METİN
1970 Elmalı-ANTALYA
A Rh +

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2010, 12:12:00 »
sizin bu sprey öyle tahmim ediyorum günlük meralarda gezdirken faydsı çok ama uzun süreliğine değil fibroline kullanılırsa uzun uzun süre gider sizinkinide dememekte fayda var bilgiler için teşekkürler
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

ERENERDİ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2010, 12:43:59 »
ulvi arkadaşında dedıgı gıbı  fibroline süper bir ilaç  enseya bir , sırt kıça bir fıs yeter   .... ben gecen sezon bu ilacı 3 köpeğe hatta arkadasa bile kullandım  bitti ...  yenisinden almak gerekli ..

Çevrimdışı Ahmet ADIYAMAN

• acs
  • Müdavim Üyemiz
    • otomatik av tüf.sac parça imalatçısı
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2010, 03:13:32 »
ben frontline kullanıyordum kene gelmiyor değil geliyor ısırırsa ölüyordu fibroline de ayni kategoride etki ediyorsa söyle bir sorun var bagaja koydugunuz köpekte hala kene var anlamında yani bagajda köpekten ayrılabilir serbestçe başka bölgelerede gezebilir tamam frontline veya fibroline gene kullanılsın ama bu sprey de kene köpeğin üstüne gelemiyor 2 veya 3 gün arazide etkili deniyor
yahu sanki ilacın reklamını yapar gibi olduk neyse avcı kardeşlerim bildiği yöntemleri uygulasın benimki acizane tavsiye sadece yanlış anlaşılmasın
saygılar

Ahmet ADIYAMAN
1958 Ağva İSTANBUL

Çevrimdışı T.Uğur ÖZCAN

• *
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2010, 18:49:16 »
Köpeğimin üstüne gelmemesi mantıklı,yanlız veteriner arkadaşlarımız her hangi bir zararı varmı köpeklerimiz için eğer açıklama yapabilirlerse paylaşım açısından daha sağlıklı olaçak. Çünkü bu tarz ilaç ve kovucuları zaten kendimiz için kullanıyoruz...

Tevfik Uğur ÖZCAN
1975-Eskişehir

Çevrimdışı Hakan IŞIK

• *
  • ŞÜKRETMEYİ BİLELİM...
« Yanıtla #6 : 20 Haziran 2010, 18:14:38 »
benim bildiğim kadarıyla bu ilaçlar zararlı direk deriye sıkılmaması gerekiyor. çünkü derinden vücuda etki eder.kansorejen madde çok yüksek. insanlarında pantolon,çizme gibi eşyalarına sıkmalıdılar. duymuş olduğum bişeyi paylaştım. bence dikkate almakta fayda var. 
Hakan IŞIK 28
1986 GİRESUN ÜNİ.BİYOLOJİ

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2010, 18:33:55 »
bayticol diye bir çözelti var oda bayağı güzel.....hemde ucuz.... :)
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587