Gönderen Konu: Köpeğim kızana gelmiyor  (Okunma sayısı 9863 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU

• *
Köpeğim kızana gelmiyor
« : 31 Mayıs 2010, 11:42:56 »
Sayın hocam dişi köpeğim 18 ayını doldurmasına rağmen hala kızana gelmedi,acaba bu onun kısır olduğunun göstergesimidir,yada kızana gelmesi için yapabileceğim birşey varmıdır.Şimdiden teşekkürler.
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
Ynt: Köpeğim kızana gelmiyor
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2010, 15:50:43 »
onur bey köpekler ortalama olarak 6 ayda bir kızgınlık gösterirler ancak bu ortalama bir veridir ve bireyler arasında değişkendir kimi köpek 4 ayda bir bazıları ise 12-18 hatta 20 ayda bir bile kızgınlık gösterebilir bence bu konuda hiç acele etmeyin ve işleri oluruna bırakın mutlaka kendi kendine kızgınlığa gelecektir
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350

• *
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2010, 16:38:46 »
Çok teşekkür ederim Kaya bey,köpeğin bu yaştan sonra kızana artık hiç gelmeyeceğini düşünmüştüm.2 yaşına kadar beklemeye devam edeceyim.
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2010, 17:35:28 »
  Onur kardeşim benim şuanda hamile olan dişi köpeğim LEYDİ18------diğer kardeşleri daha öncede kızışmış ve bazıları doğum bile yapmış olmasına rağmen benimkide kızışmıyordu 19 aylık olduğunda kızıştı ve şu anda hamile üstelik bayada dolu.Bazen böyle durumlar olabiliyor demekki.bende senin gibi endişeleniyordum.Çok şükürki endişelerim yersiz çıktı.İnşallah sizinde bu sorununuz düzelecektir.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Serkan ÖZCAN

• *
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2010, 01:33:39 »
stresli ortamda ise köpek çabuk kızana gelmiyor birde köpeği gezdirmeyi çıkartıyosanız erkek köpeklerle çıkartmayı denyin
Serkan Özcan
1982 Bozüyük BİLECİK

• *
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2010, 08:25:38 »
  Onur kardeşim benim şuanda hamile olan dişi köpeğim LEYDİ18------diğer kardeşleri daha öncede kızışmış ve bazıları doğum bile yapmış olmasına rağmen benimkide kızışmıyordu 19 aylık olduğunda kızıştı ve şu anda hamile üstelik bayada dolu.Bazen böyle durumlar olabiliyor demekki.bende senin gibi endişeleniyordum.Çok şükürki endişelerim yersiz çıktı.İnşallah sizinde bu sorununuz düzelecektir.
teşekkür ederim abi,inşallah düzelir
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU

• *
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2010, 08:28:20 »
stresli ortamda ise köpek çabuk kızana gelmiyor birde köpeği gezdirmeyi çıkartıyosanız erkek köpeklerle çıkartmayı denyin
Serkan bey köpeğim günün büyük kısmı yanlız ve kapalı ortamda,hareket alanı geniş olmasına rağmen mutlaka stres oluyordur.Hergün 1 saate yakın çıkartıyorum ama bu gezintide yanlız oluyor.Sezon açılınca erkek köpeklerle beraber avlanacak,bakalım belki dediğin işe yarar.
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU