bugün sabah suyu dalışına gittim badim serdar ile birlikte. sonuç mükemmel oldu. çok sığ bir noktada (yaklaşık 3.5 metrede) resmen bir deliğin içine agaşona yattım. videoda ne görüyorsanız bende onu görüyordum. sadece tahmini geliş istikameti belirleyerek pozisyon aldım. sonrasında beklerken ufak balıkların kaçışmaya başlamasından etrafta sinarit olduğu kanaatine vardım ve heyecanla beklemeye başladım. sonunda ani bir karşılaşma oldu ve refleks bir atışla balığı aldım. balık tozu dumana katarak bir deliğe girdi. yukarı çıkıp nefeslendikten sonra ipi takip ettim ve balığı bulunduğu noktadan çıkararak balığı elime aldığımda heyecan noktalanmıştı ve çok güzel bir mutluluk vardı. balık 4.15 kg geldi. diğer balık bir kaç pğarmak daha alttan gelseydi belki de ikisini alma şansım bile olabilirdi. bu video belki de büyük balığın illa da derinde olmayacağı mesajını vermesi açısından da önemli bence tecrübesiz kardeşlerimiz için. zira son dönemlerde oldukça fazla ölümler meydana geldi. iyi seyirler